Luiza Zan în concert alături de BIG BAND-UL RADIO

Luiza Zan în concert alături de BIG BAND-UL RADIO

Big Band Radio m

Miercuri, 22 ianuarie, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi la o seară de JAZZ, la Sala Radio, în compania LUIZEI ZAN şi a BIG BAND-ULUI RADIO, condus de dirijorul IONEL TUDOR.

Evenimentele intitulate Jazz pe româneşte', au devenit o frumoasă tradiţie la Sala Radio. Astfel,  iubitorii genului vor avea ocazia întâlnirii cu Luiza Zan, una dintre cele mai exotice prezenţe în muzica românească a ultimilor ani.

Luiza Zan a câştigat în doi ani consecutivi premiul juriului, respectiv premiul II la Festivalul Internaţional de Jazz de la Montreux (Elveţia).

A fost de asemenea distinsă cu premiul I la Cerbul de Aur, în 2004, fiind desemnată „Muzicianul anului 2011″ în cadrul Galei Premiilor de Jazz. Pentru Luiza Zan jazz-ul este o fericită îmbinare între partea melodică şi text, care poartă mereu în sine o poveste.

Seara va fi prezentată de FLORIAN LUNGU, el însuşi o „personificare' a jazz-ului românesc, a cărui carieră credincios dedicată genului a însemnat mii de emisiuni radio şi TV, un număr considerabil de articole publicate, multe prezentări de festivaluri şi concerte de jazz, precum şi câteva compoziţii cântate de solişti şi formaţii cunoscute. Condus de propriul îndemn – „Jazz longa, vita brevis!' – Florian Lungu pregăteşte publicului său o „Scurtă istorie a jazz-ului românesc'.

Programul evenimentului va cuprinde cele mai cunoscute piese de jazz, de la zona clasică la cea modernă a genului, compoziţii semnate de artişti ca Duke Ellington, Count Basie, Ted Joans. De asemenea, doi dintre membrii BIG BAND-ului Radio vor interpreta lucrări solo: Cristian Soleanu (la saxofon) şi Sebastian Burneci (trompetă).

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro', în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte