Dr. Olivia Timnea ne prezintă cele mai eficiente soluții pentru a ascunde primele fire de păr alb și părul crescut la rădăcini


În ediția de astăzi a emisiunii Lifestyle Sănătos, conf. univ. dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă și medic specialist medicină de familie, ne vorbește despre nevoile părului femeilor care au împlinit sau depășit vârsta de 40 de ani.

Pe măsura înaintării în vârstă, echilibrul hormonal se modifică, iar consecințele acestei modificări privesc, printre altele, și podoaba capilară. Astfel, părul începe să cadă și să încărunțească, aceste două procese fiind mai accelerate după instalarea menopauzei.

Dr. Olivia Timnea ne spune ce soluții avem la îndemână pentru a preveni subțierea firului de păr și a combate activ căderea acestuia. O soluție la îndemână o reprezintă șampoanele și balsamurile gamei Plantur 39 Color. Acestea aduc o serie de beneficii importante frumuseții și sănătății părului, printre acestea ascund primele fire de păr alb și părul crescut la rădăcini, hrănind, totodată, în profunzime firul de păr. Mai mult, produsele cosmetice din gama Planturi 39 Color reîmprospătează culoarea firului de păr, indiferent dacă acesta este vopsit sau nu.

Urmărește emisiunea noastră pentru a afla tot ce trebuie să știi despre nevoile părului, despre prevenirea deteriorării acestuia și despre cele mai eficiente soluții de combatere a problemelor podoabei capilare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Lifestyle sănătos