Dr. Mihaela Posea, medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, ne vorbește despre o metodă revoluționară de slăbit

Dr. Mihaela Posea este medic specialist Diabet zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice şi Doctor în Medicină la clinica SMART NUTRITION. Totodată, este unul dintre cei 6 medici certificaţi în managementul obezităţii de Federaţia Mondială a Obezităţii.

În ediția de azi a emisiunii LIFESTYLE SĂNĂTOS, medicul Mihaela Posea ne vorbește despre o metodă revoluționară de slăbit, Jurnalul Nutrițional. Alături de dna doctor, în studioul emisiunii se află unul dintre beneficiarii acestei metode, Ionuț Șandru, care a reușit să scape de nu mai puțin de… 60 kg. Și asta fără operație de micșorare a stomacului și fără înfometare.

Pe scurt, Jurnalul nutrițional reprezintă o analiză foarte detaliată a obiceiurilor alimentare. În funcție de acestea, se calculează aportul energetic zilnic precum și cantitatea de carbohidrați, lipide, proteine din regimul obișnuit al pacientului. Apoi, se stabilește ce anume îi lipsește organismului din punct de vedere al vitaminelor și mineralelor. În urma interpretării acestui jurnal, se prescrie o dietă în urma căreia vor fi modificate acele obiceiuri care au condus la creșterea în greutate.

O noutate în cadrul clinicii SMART NUTRITION o reprezintă serviciul 'apel SOS', care face ca pachetul oferit de clinică să fie unic pe piața de profil. Un apel telefonic de urgență, către medicul SMART, atunci când simți că-ți pierzi motivația sau când ești nevoită să participi la diferite evenimente de la care știi că nu vor lipsi tentațiile culinare te poate ajuta să treci cu bine peste aceste provocări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Lifestyle sănătos