Legătura neștiută dintre înșelatul în cuplu și joburile bine plătite

inșelatul în cuplu și joburile bine plătite

inșelatul în cuplu și joburile bine plătite

Problema înșelatului este dezbătută de foarte mulți ani, iar specialiștii în probleme de cuplu tot încearcă să găsească  motive pentru care unul dintre parteneri alege să devină infidel. 

Statisticile au arătat de-a lungul timpului că există foarte multe cauze pentru care infidelitatea apare într-un cuplu. Cu toate acestea, există câteva elemente care favorizează apariția problemelor într-o relație și care îi împing pe parteneri să își îndrepte atenția către o altă persoană. Specialiștii în probleme de cuplu au descoperit că cu cât o persoană are un job mai bine plătit, cu atât este mai predispusă la a-și înșela partenerul. Acest lucru este valabil atât în cazul femeilor, cât și în ceea ce îi privește pe bărbați, potrivit independent.co.uk.

Studiile în domeniu au arătat că există o posibilitate destul de mare ca o persoană cu venituri ridicate să își înșele partenerul de viață, mai ales dacă în relația de cuplu există ceva probleme și persoana respectivă nu primește respectul de care are nevoie.  Specialiștii spun că problema înșelatului ar putea fi rezolvată atât timp cât cel care câștigă mai puțin își arată admirația față de cel cu venituri medii.  În ceea ce îi privește pe bărbați, aceștia simt tot timpul nevoia să fie cei care conduc, iar în cazul în care veniturile lor sunt sub cele ale partenerei, pot apărea ceva probleme și asta pentru că nu se vor mai simți suficient de protectori. Pentru a rezolva această problemă, partenerele de viață trebuie să le ofere acestora respect și apreciere, indiferent de posibilitățile lor matariale.

Legătura dintre joburile bine plătite și înșelatul în cuplu poate fi explicată și din perspectiva în care între cei doi parteneri poate să apară o inegalitate. Această inegalitate îi poate determina pe cei doi să se orienteze în direcții diferite, căutând persoane cu care pot împărtăși aceleași idei.

 

Foto: 123rf.com

Citește și:

Cel mai puternic afrodiziac

7 lucruri pe care le faci zilnic și îți pot distruge relația

Cercetătorii au demonstrat: sexul influențează activitatea profesională

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii