KufarART un concurs cu destinatia ARTEXPO 2011 – NEW YORK

KufarART provoaca tinerii artisti sa isi transpuna viziunea legata de oricare dintre destinatiile propuse – New York, Amsterdam, Shanghai, Lima si Cape Town, in cel mai creativ mod posibil, folosind ca element central un cufar/valiza, obiect indispensabil oricarei calatorii.

KufarART

„Prin intermediul acestui concurs propunem participantilor – expozanti si privitori – un exercitiu de imaginatie, in care sa se lase condusi de ceea ce le inspira o anumita destinatie, dar nu numai destinatia in sine, ci si calatoria pana acolo, care de cele mai multe ori este la fel de importanta”, a declarat domnul Alexandru Dobrescu, director general Air France KLM.

Concursul se desfasoara in doua etape. Prima etapa, 5 iulie – 13 august, a fost dedicata colectarii si selectarii schitelor trimise de participantii ce s-au inscris inscriu in concurs pe site-ul www.kufarart.ro . In cea de-a doua etapa, 14 august – 16 octombrie, cei 20 de participanti ale caror schite au fost selectate pentru a participa in finala, vor produce efectiv lucrarile. Acestea vor fi expuse publicului in cadrul unei galerii stradale – Street Gallery – la inaugurarea careia vor fi desemnate cele 3 lucrari castigatoare.

KufarART KufarART

Juriul este format din: Dan Popescu – arhitect, Presedintele Juriului, Carla Szabo – designer, Iustin Baroncea – arhitect, Matei Georgescu – arhitect.

Totodata si publicul va avea ocazia sa-si exprime optiunea in privinta lucrarilor expuse, pe site-ul www.kufarart.ro. Astfel, pe baza voturilor online, va fi acordat Premiul de popularitate – o bicicleta KLM- finalistului care a intrunit cel mai mare numar de voturi pana la data de 16 octombrie, ora 18.00. Pentru exprimarea optiunilor pe site publicul va fi recompensat cu 10 premii, constand in genti de voiaj tip troler.

KufarART KufarART

Concrsul se afla in etapa in care publicul poate vota on-line cele 20 de lucrari expuse, pe www.kufarart.ro. Aceasta etapa dureaza pana pe data de 16 octombrie 2010.

Premiile oferite artistilor (in urma jurizarii):

  • Premiul I: o calatorie dus-intors la New York (via Amsterdam) + cazare 2 nopti + intrare la ARTEXPO martie 2011 (pentru 2 persoane).
  • Premiul II: o calatorie dus-intors la Amsterdam (2 persoane) + o geanta de voiaj de tip troller.
  • Premiul III: o calatorie dus-intors la Amsterdam (2 persoane).

Premiul Publicului:

  • O bicicleta KLM

Premiile oferite votantilor:

  • 10 genti de voiaj tip troler

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri