Doamna Mar in lumea copiilor

Asociatia EMOVERE alaturi de Irinuca, personajul emblema al site-ului www.alimentatiecopii.ro si Revista Baby au lansat cartea „De ce o iubim pe Doamna Mar”, la Editia de Toamna BABY EXPO, vineri 17 septembrie 2010, Sala Polivalenta Bucuresti.

Doamna Mar

Invitata speciala actrita Bianca Brad, alaturi de prietenii Irinucai – Simonca Calancea, Redactor Sef Revista Baby, Manuela Tiron psiholog din Asociatia Emovere, Dr. Serban Damian – Centrul de nutritie Superfit si Monica Popescu, autoarea povestii, au promovat principiile unei vieti sanatoase pentru copii si intreaga familie.

„De ce o iubim pe Doamna Mar?” este prima poveste din colectia de „Carti ale Irinucai” propuse copiilor si parintilor de Asociatia EMOVERE. Aceasta poveste, care va ajuta parintii sa comunice micutilor mai usor principii de alimentatie sanatoasa, este oferita cadou de Revista Baby in luna octombrie.

Doamna Mar Doamna Mar

Dupa lansarea cartii, Irinuca si-a invitat prietenii, copii si parinti, la concursul „Bucatareala” in familie …cu Irinuca” unde toata lumea a pregatit alimente simple si sanatoase pentru copii, dupa retete propuse de www.alimentatiecopii.ro .

Copiii s-au bucurat de placerea de a face salate impreuna cu cei mari, pentru ca apoi sa le savureze toti cei invitati. Trei dintre gustoasele mancaruri au castigat premii utile de la Tefal, iar cei mici au plecat acasa cu cadouri si de la Farmaciile Help Net, carti sau reviste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri