Kenya – o lume miracol

Mai sunt locuri pe lumea asta mare unde timpul are propriile legi, lumina soarelui propriile nuanțe și unde pământul e necălcat, neumblat, neștiut? Mai pot fi ascunse ochiului curios și nestatornic nemărginiri și depărtări unde adie la răstimpuri un vânt roz-prăfuit cu miros venit din milenii depărtare? Africa este pământul lui Dumnezeu care ascunde o lume-miracol, neînțeleasă astăzi, dar care își păstrează cu smerenie amprenta primelor începuturi ale evoluției și desăvârșirii noastre.

Acolo e Kenya. Țara care își ascunde cu grijă animalele sălbatice văzute doar în atlasele școlare, ultimii războinici Masai și cea mai neumblată plajă din lume, cu nisip alb, divin… Îți vine să crezi că există o lume care îți poate tulbura simțurile cu magia discrepanțelor dintre opulență și simplitatea răvășitoare? Că te poți lăsa desfătat de belșug în resorturile exclusiviste pentru ca mai apoi să ceri voie savanei să te primească drept musafir, ca să-i admiri sălbăticia? Eturia Travel îți oferă șansa să cunoști această magnifică lume-miracol…

Kenya Private Safari
Călătoria în Kenya este o lecție nespusă și neaflată în tiparele vieții moderne în care suntem prinși și purtați, uneori fără șansa de a ne opune. Cea mai fragilă biodiversitate a pământului se întinde pe o suprafață imensă, peste 20.000 km pătrați, un microcosmos al ultimei frânturi de sălbăticie de pe glob. Experiența unui safari în Tsavo East Park este de neegalat. Vei putea fi martorul unei lumi complet necunoscute, unde vei privi cu emoție spectacolul unic în lume oferit cu indulgență de animalele sălbatice din savana africană.

Kenya Private Safari

Kilaguni Serena Lodge
Aflată într-o zonă-cheie în apropierea muntelui Kilimanjaro, înconjurat de splendoarea unui peisaj mirific, oferind drept cadou, imaginea celui mai frumos apus din lume, Kilaguni Serena este o oază în mijlocul savanei, mărginită de un ochi de apă vizitată zilnic de elefanți. Impresionantă imaginea animalelor sălbatice care-și așteaptă, cuminți, după rang, rândul la îmbăiere…

Kilaguni Serena Lodge

Masai Mara
Sunt ultimii sălbatici ai lumii. Trăiesc înconjurați de pământ arid, protejându-și cu grijă obiceiurile și tradițiile milenare. Tribul de războinici Masai impresionează prin îmbrăcămintea bizară, prin atitudinea lor mândră și uimesc de-a dreptul cu dansul specific al bărbaților care sar, desprinzându-se cu o ușurință ireală de la sol. Incantațiile lor sunt halucinante, vocile femeilor se unduiesc perfect printre strigătele masculine ale căpeteniilor, mișcările lor amintesc de legătura puțin știută cu forțele neîmblânzite ale pământulului și cerului.

Masai Mara

The Sand at Nomad Resort
Una dintre cele mai exclusiviste locații din Kenya, greu de egalat, combinația ideală dintre discreție, lux desăvârșit și liniște, The Sands at Nomad îți oferă o senzație unică de privilegiu al răsfățului suprem. Natura care întretaie arhitectura swahili, decorul italian, mobilierul antichizat arab, confortul la cele mai înalte cote, fac din acest resort o locație ideală pentru căutătorii de senzații memorabile.

The Sands at Nomad Resort

Pilli Pipa Experience
Snorkeling-ul în Parcul Marin Kisite, în prezența delfinilor și a bancurilor uimitor de colorate din peștii Oceanului Indian este mai mult decât puteai crede că oferă călătoria în Kenya! Pilli Pipa nu este o simplă experiență marină… pentru că emoția descoperirii adâncurilor va fi alinată de gustul incredibil al mâncărurilor servite spectaculos într-un loc, surpriză! Algele marine caramelizate sunt surpriza absolută a papilelor tale gustative. O experiență greu de egalat!

Pilli Pipa Experience

Foto: 123RF

Citeste și:

Apariție fascinantă în Dobrogea. Păsările flamingo și-ar putea face cuiburi aici

Esti interesat de viața felinelor mari, vezi mai multe despre leu, leopard, ghepard, panteră și tigru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber