Kate Middleton s-a simțit „izolată” după naștere primului ei copil

Kate Middleton (38 de ani) a vorbit deschis despre cum s-a simțit „izolată” după nașterea primului ei copil, prințul George (6 ani), admițând că a fost „separată” de cei dragi ei, relatează Express.co.uk.

Ducesa de Cambridge, care rareori vorbește despre viața sa privată, a oferit o serie de detalii personale în timpul unui turneu de doar 24 de ore în Marea Britanie, turneu demarat pentru a pune în aplicare una dintre primele sale inițiative pentru anul acesta, Early Years.

Kate Middleton s-a simțit „izolată” după naștere primului ei copil

Vorbind despre experiența ei după ce a devenit mamă pentru prima oară, Kate a mărturisit: „Aveam un bebe mic mic în mijlocul insulei Anglesey care era atât de izolată. Nu aveam niciun membru de-al familiei mele aproape, iar William lucra în timpul nopților.”

Kate se află momentan în Marea Britanie pentru a-și promova noua inițiativă: 5 Mari Întrebări. Ducesa le cere părinților să ia parte la cercetarea propusă de ea pentru a fi descoperite și dezvoltate noi modalități de susținere a familiilor tinere.

Vorbind în incinta centrului pentru copii Cardiff, Kate a oferit detalii referitoare la greutățile întâmpinate de ea pentru a-i încuraja și pe alții să fie onești în privința nevoilor lor în primii ani în calitate de părinți.

Prințul William lucra pentru Forțele Aeriene Regale când prințul George s-a născut, iar Kate a admis că programul lui atipic și timpul petrecut la distanță au afectat-o.

„Este vorba despre a avea curajul să ceri ajutor”

Nu este însă prima dată când ducesa vorbește despre sănătate mentală și despre impactul acesteia asupra părinților.

În anul 2017, vorbind mai multor mame tinere, ducesa dezvăluia: „Uneori te simți singur și destul de izolat (n.r. – în calitate de părinte). Dar și alte mame trec prin asta. Este vorba despre a avea curajul să ceri ajutor.”

Ducesa va călători în întregul Regat Unit pentru a convinge cât mai multe persoane să se alăture cercetării 5 Mari Întrebări.

Când a anunțat inițiativa, Kate a mărturisit: „Părinții, îngrijitorii și familiile sunt cei care stau la baza creșterii copiilor în anii lor de formare, tocmai de aceea vreau să îi ascult.

Ca părinte, știu cât de mult prețuim viitorul, sănătatea și fericirea copiilor noștri. De aceea vreau să știu ce anume afectează familiile și comunitățile noastre pentru a-mi focusa munca acolo unde este cea mai mare nevoie de mine.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

Mama artistei Taylor Swift a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân

Meghan Markle, nou proces în instanță! Ducesa de Sussex dă în judecată fotograful care a urmărit-o în timpul unei drumeții în Vancouver, dar și publicațiile care au cumpărat imaginile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete