Ce intervenții estetice are Meghan Markle?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În prezent, Meghan Markle este considerată a fi una dintre cele mai frumoase și admirate femei din întreaga lume.

Tocmai de aceea, multe doamne și domnișoare visează să arate așa cum arată ea. Cu toate acestea, Ducesa de Sussex nu a arătat nici ea, la rândul ei, întotdeauna așa.

De-a lungul vieții sale, fosta actriță în vârstă de 37 de ani a trecut prin mai multe intervenții de ordin estetic.

Ce intervenții estetice are Meghan Markle?

Deși este foarte naturală, Meghan Markle a trecut și ea pragul cabinetelor medicului estetician. Ducesa de Sussex a apelat la câteva artificii de înfrumusețare pentru a arăta așa cum arată azi.

Specialiștii admit că Meghan nu și-a modificat drastic nicio trăsătură primită de mama natură.

Fațete dentare și îndreptare profesională a părului: Chirurgul plastician Dan Marsh mărturisește pentru Express: „Meghan Markle s-a maturizat frumos în vedeta de cinema care a devenit în timp.”

Cu toate acestea, medicul dezvăluie că Meghan a apelat la artificii de înfrumuțesare în ceea ce privește dantura și părul.

„A fost ajutată să obțină lookul actual prin două artificii, fațete dentare și o îndreptare profesională a buclelor sale naturale.”

Botox: Potrivit presei internaționale, Meghan Markle a apelat și la injecțiile cu botox. Cu toate acestea, cantitatea de botox injectată a fost una foarte mică.

„Fiind de atât de mulți ani actriță la Hollywood, bănuiesc și că a beneficiat de tratamente faciale regulate. Probabil a apelat și la Botox în zona frunții, ochilor și nasului”, a mai adăugat medicul estetician Dan Marsh.

Buze mai pline, tot cu ajutorul botoxului: Deși foarte multe femei o iubesc pentru naturalețea ei, lăudând deopotrivă buzele sale, specialiștii susțin că acestea sunt mai voluminoase datorită botoxului pe care și l-a injectat. Și de această dată, este vorba de o cantitate mică.

Tratamente faciale de ultimă generație: La cei 37 de ani ai săi, Ducesa de Sussex trece cu siguranță regulat pragul clinicilor de înfrumusețare. Ca dovadă, tenul ei arată impecabil.

Aspectul luminos este, desigur, și rezultatul unei pieli sănătoase. „Meghan este norocoasă să aibă tenul natural măsliniu, acesta având tendințe mai lente de îmbătrânire.”

Cel mai probabil, Meghan Markle apelează atât la tratamente cosmetice extrem de costisitoare, cât și la cele naturiste.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Ce accesoriu neobișnuit a purtat Kate Middleton la botezul lui Archie? Nu este deloc stilul ei!

Regina Letizia, într-o rochie roz în valoare de doar 500 de lei!

Detaliul pe care puțini l-au observat! Ce a făcut Meghan Markle în ziua botezului micuțului Archie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete