Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După ce fanii din întreaga lume ai fostului cuplu s-au bucurat să îi revadă împreună, în calitate de prieteni, desigur, o știre mai veche a ieșit de curând la iveală.

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

Potrivit unui articol publicat în luna februarie a anului 2018 de către publicația online Us Weekly, o sursă apropiată celor doi mărturisea că actorul Justin Theroux (vârsta 48 de ani), fostul soț al lui Jennifer Aniston (50 de ani), ar fi găsit mai multe bilețele scrise de Brad Pitt (56 de ani) în timpul mariajului lor, bilețele păstrate de actriță după separare.

Erau mesaje simpatice de genul: „În seara asta ai fost foarte frumoasă” sau „Deja îmi lipsești”. „Jen l-a asigurat că nu e mare lucru, însă Justin nu a fost foarte bucuros … avea momente de nesiguranță”, mai spunea aceeași sursă.

Brad și Jennifer au fost căsătoriți între anii 2000 și 2005. Fostul cuplu s-a separat după ce actorul a început o relație cu actrița Angelina Jolie (vârsta 44 de ani), în timpul filmărilor peliculei Mr. and Mrs. Smith.

Angelina și Brad au format un cuplu timp de 11 ani, separându-se în 2016. Jennifer și Justin și-au început relația în anul 2011 și au oficializat-o patru ani mai târziu, în 2015. La începutul anului 2018, cei doi s-au separat:

„Într-un efort de a reduce viitoarele speculații, am decis să ne anunțăm separarea. Decizia luată la sfârșitul anului 2017 a fost una mutuală.

Suntem doi prieteni foarte buni care au decis să se despartă, dar care sunt dornici să rămână prieteni și să-și prețuiască în continuare prietenia.”

Jennifer și Brad au fost subiectul central al presei internaționale după ce au obținut amândoi un premiu SAG (Screen Actors Guild), dar mai ales după ce s-au îmbrățișat în timpul petrecerii de după decernarea premiilor.

„Amândoi păreau bucuroși să se vadă”

După discursurile de acceptare, fosta pereche s-a intersectat. „S-au salutat imediat”, a mărturisit o sursă, pentru E! News.

„Jen a ajuns după Brad. A fost o discuție foarte scurtă, dar cordială, prietenească. Amândoi păreau bucuroși să se vadă.

S-au apropiat unul de altul odată ce s-au văzut. S-au salutat și s-au îmbrățișat. Jen i-a șoptit ceva lui Brad, dar nu a fost un moment tandru.

Nu păreau că ar vrea să facă din acel moment ceva mai mult decât era. Se aflau la o petrecere privată de la care Brad a plecat la scurt timp după întâlnire.”

O altă sursă mărturisea pentru E! că fostul cuplu nu-și dorește să se împace. „Nu e ceva atât de wow pentru ei cum este pentru toți ceilalți”, nota sursa în decembrie.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: Popculture

Citește și:

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Motivul pentru care Charlize Theron a purtat o brățară cu diamante în păr. De ce și-a făcut apariția așa pe covorul roșu?

Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, este însărcinată. Întreg scenariul a fost schimbat pentru ea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete