Meghan Markle, nou proces în instanță! Ducesa de Sussex dă în judecată fotograful care a urmărit-o în timpul unei drumeții în Vancouver, dar și publicațiile care au cumpărat imaginile

Luni, 20 ianuarie, Meghan Markle (38 de ani) a fost fotografiată în timp ce se plimba cu fiul ei Archie (8 luni) și cu doi dintre câinii ei și ai prințului Harry (35 de ani), iar, potrivit avocatului ei, imaginile nu au fost un motiv de bucurie.

Publicația online TMZ a dezvăluit că avocații ducilor de Sussex au trimis o scrisoare mai multor publicații britanice în care se arată că ea și prințul Harry vor da în judecată orice publicație care va cumpăra sau publica respectivele imagini.

Meghan Markle, nou proces în instanță! Ducesa de Sussex dă în judecată fotograful care a urmărit-o în timpul unei drumeții în Vancouver, dar și publicațiile care au cumpărat imaginile

Fosta actriță a fost fotografiată în Vancouver Island plimbându-și animalele de companie și purtându-și fiul într-un marsupiu.

„Sunt probleme serioase de siguranță implicate atunci când paparazzi conduc în astfel de zone retrase doar pentru a fotografia alte persoane”, specifică scrisoarea.

Aceeași scrisoare menționează și că fotograful se ascundea în tufișuri în timp ce o spiona pe ducesă, dar și că fotografii au „campat” în afara locuinței cuplului din Vancouver Island.

Fotografiile au fost deja publicate de mai multe website-uri, iar un proces în instanță este pe punctul de a începe împotriva acestora.

În Marea Britanie, legile menționează că membrii familiei regale nu pot fi fotografiați în public în afara evenimentelor oficiale, lege pe care locuitorii Canadei nu o respectă.

Anul trecut, ducii au dat în judecată tabloidele britanice The Mail on Sunday și proprietarii publicațiilor The Sun și The Daily Mirror după ce acestea din urmă au publicat fragmente dintr-o scrisoare trimisă de ducesă tatălui ei, fostul producător Thomas Markle (75 de ani), dar și după ce „mesaje vocale ale cuplului au fost interceptate ilegal”.

După ce Meghan și Harry au anunțat că renunță la rolul de membri seniori ai familiei regale, perechea a anunțat de asemenea că nu se va mai folosi de sistemul Royal Rota care oferă presei acces exclusiv la angajamentele lor regale.

„În primăvara anului 2020, ducele și ducesa de Sussex vor adopta un nou model de relaționare cu presa pentru a asigura un acces divers și cât mai deschis la munca lor”, scrie pe site-ul celor doi.

Site-ul adaugă și că obiectivul lui Meghan și al lui Harry este acela de a interacționa cu organizații media tinere, cu jurnaliști în devenire, cu specialiști media în diferite domenii, astfel lărgind accesul publicului la activitățile lor.

Foto: Hepta.ro

Sursă: Popculture

Citește și:

Motivul pentru care Charlize Theron a purtat o brățară cu diamante în păr. De ce și-a făcut apariția așa pe covorul roșu?

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete