Mama artistei Taylor Swift a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân

Într-un interviu emoționant oferit publicației Variety, artista Taylor Swift (30 de ani) a dezvăluit că mama ei, Andrea Swift (62 de ani), a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân depistat în anul 2015 care a recidivat în luna martie a anului 2019.

Mama artistei Taylor Swift a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân

„În timpul tratamentului, au descoperit o tumoră”, a mărturisit Taylor. „Iar simptomele unei persoane care are o astfel de tumoră sunt foarte diferite de ce a trăit din cauza cancerului la sân până acum. A fost o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră.”

Sănătatea mamei sale a reprezentant unul dintre motivele principale din cauza cărora Taylor a decis să-și scurteze turneul Lover la doar patru apariții în Statele Unite ale Americii, înainte de a concerta pe scenele mai multor festivale europene în vara anului trecut.

„Nu știm ce se va întâmpla”, a mai explicat artista. „Nu știm ce fel de tratament vom alege. Am luat o decizie atunci, pentru acum, pentru ce se petrece în aceste momente.”

„Sigur că toți ne iubim mama, pentru fiecare dintre noi mama este extrem importantă”, mai spune Taylor. „Dar, în cazul meu, mama este o forță care întotdeauna mă îndrumă.

Aproape orice decizie pe care am luat-o a fost înainte discutată cu ea. Deci sigur că a fost ceva semnificativ pentru noi să vorbim acum despre boala ei.”

Mama artistei a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru prima dată în anul 2015

În anul 2015, Taylor dezvăluia, într-un mesaj publicat pe Tumblr, că mama ei se luptă cu cancerul.

„Anul acesta de Crăciun, i-am cerut mamei ca unul dintre cadourile ei pentru mine să fie un control la medic pentru a mă scăpa de niște temeri”, a scris cântăreața.

„A fost de acord și am mers. Nu erau indicii că ar fi vreo problemă, dar a făcut-o pentru ca eu și fratele meu să ne liniștim. Rezultatele au venit și vă mărturisesc îndurerată că mama a fost diagnosticată cu cancer.”

„Vreau ca detaliile bolii și tratamentului să rămână private, dar ea a vrut să știți și voi”, a continuat Taylor.

„A vrut să știți pentru că poate părinții voștri sunt prea ocupați pentru a merge la medic și au nevoie de voi să-i convingeți să o facă.

Asta ar putea rezulta într-o diagnosticare mai rapidă și o luptă mai ușoară sau chiar în liniștea sufletului tău când afli că ești perfect sănătos.”

„Ofer toată neliniștea, stresul și rugăciunile mele adevăratelor probleme acum”

Și deși tratamentul a fost finalizat cu succes, în luna martie a anului trecut, cancerul a recidivat. „Mama duce aceeași luptă pentru a doua oară”, a scris artista, în eseul ei 30 de lucruri pe care le-am învățat până la 30 de ani.

„Asta m-a învățat că există problemele reale și restul. Cancerul mamei este o problemă reală.

Obișnuiam să fiu atât de anxioasă în legătură cu micile încercări ale unei simple zile. Ofer toată neliniștea, stresul și rugăciunile mele adevăratelor probleme acum.”

Foto: Instagram / Hepta.ro

Sursă: E! News

Citește și:

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Motivul pentru care Charlize Theron a purtat o brățară cu diamante în păr. De ce și-a făcut apariția așa pe covorul roșu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete