Jill Biden și Olena Zelenska s-au întâlnit în Ucraina

Primele Doamne ale Statelor Unite și Ucrainei s-au îmbrățișat îndelung în momentul întâlnirii. Jill Biden a făcut o vizită rapidă în Ucraina.

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite a decis să ajungă, în această perioadă, într-un turneu în Europa, pentru a se întâlni cu refugiații ucrainieni, fără a menționa de vizita din Ucraina.

Cu motivul de a vizita o școală transformată într-un adăpost temporar, aceasta s-a întâlnit și cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, iar imaginile sunt grăitoare. Alătui de buchetul de flori dăruit Olenei Zelenska, Jill Biden i-a oferit și o îmbrățișare prelungită.

Am considerat că este important să arătăm poporului ucrainean că acest război trebuie să se oprească, că războiul a fost brutal și că poporul Statelor Unite este alături de poporul ucrainean', a declarat Jill Biden, citată de Mediafax.

Jill Biden, într-o vizită de susținere

Vizita lui Jill Biden a fost surprinzătoare în contextul războiului din Ucraina, fapt subliniat și de la Olena Zelenska în mesajul postat pe rețelele de socializare:

„De multă vreme am vrut să spun personal: Vă mulțumesc pentru sprijin' Și iată, prima doamnă a Statelor Unite Jill Biden – în Ucraina, la Uzhgorod! Aceasta este o faptă grozavă din partea ei, pentru că nimeni din cei care vin acum în Ucraina nu se pot simți 100% în siguranță. Ca fiecare dintre noi. Nu există un loc sigur în Ucraina acum. Chiar cu o zi înainte, au fost vești groaznice: rușii au aruncat o bombă aeriană asupra unei școli din Belogorovka din regiunea Lugansk. 60 de oameni au murit… Una dintre primele fraze ale lui Jill a fost despre ei'.

În plus, Prima Doamnă a Ucrainei a explicat: „Înainte de vizita sa în Ucraina, Jill discutase deja cu femei ucrainene din România și Slovacia. Și i-am auzit adesea întrebând de ce vrea Putin să-i omoare…

Aparent, întreaga lume nu este capabilă să răspundă la asta. Dar ceea ce putem face este să încurajăm oamenii să trăiască, în ciuda tuturor încălcărilor asupra vieții lor și să le demonstrăm cât de neprețuiți sunt'.

Olena Zelenska Jill BidenSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Cum ar arăta acum o victorie pentru Putin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri