Iulia Albu, pe masa de operație. Vedeta a dezvăluit cu ce problemă de sănătate s-a confruntat: “Am suferit o intervenție de…”

Iulia Albu alege foarte rar să vorbească despre viața ei personală și despre problemele cu care se confruntă, preferând să iasă în evidență prin intermediul ținutelor extravagante și prin detalii care țin de lumea modei. De această dată, vedeta a decis să facă publice anumite informații referitoare la starea ei de sănătate, precizând că a ajuns pe masa de operație.

Nu, nu a ajuns în cabinetul medicului estetican pentru proceduri de înfrumusețare, ci pentru că starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Iulia Albu a dezvăluit că în urmă cu o lună a suferit o intervenție chirurgicală, dar a preferat să țină secret acest detaliu.

Iulia Albu, pe masa de operație

După ce a fost consultată de mai mulți medici, lucru pe care chiar ea îl povestește pe blogul personal, Iuliei Albu i-a fost pus un diagnostic concret: chist ovarian. Vedeta mărturisește că a fost nevoită să ceară părerea mai multor medici, simțind că ceva nu este tocmai în regulă cu ea. După investigații și teste, medicul care s-a ocupat de cazul Iuliei Albu a luat decizia de o opera pe vedetă. Intervenția a decurs normal, iar aceasta s-a recuperat imediat, ulterior ținând cont de indicațiile medicului.

“Nu, eu nu îmi fac selfie-uri pe patul de spital și nici nu mă plâng atunci când car, la doua zile după operație, împotriva sfaturilor medicului, câteva kg de crini albi pentru un bun prieten. În schimb, acum voi face ceva ce nu fac foarte des, vă voi împărtăși această întâmplare reală din viața mea și nu, nu voi cânta nicio odă clinicii sau doctorilor responsabili pentru ceea ce vă voi povesti acum(…) Știți sentimentul acela când tu știi că este ceva în neregulă cu tine, iar toată lumea din jur iți spune că ești perfect sănătoasă? Poate vi s-a întâmplat și vouă ceea ce mi s-a întâmplat mie, iar dacă și experiența mea va ajuta măcar o persoană să evite acest lucru, consider că mi-am atins scopul! (…) De părerea câtor medici ai nevoie pentru a fi sigură ca ai un diagnostic și un plan de tratament corect? Sfatul meu este să consulți cel puțin pe doi specialiști dintre care unul sa aibă o supracalificare ca expertiză în problema pe care o suspectezi că o ai. De exemplu, o operație prin chirurgie laparoscopică nu este cea mai neobișnuită intervenție, dar, făcută necorespunzator, poate aduce complicații inimaginabile. Echivalentul din croitorie al “măsoară de 10 ori și taie o dată” este în chirurgie “asigură-te că știi pentru ce tai”. Așadar… am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian și singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut și are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă. Din fericire, diagnosticul corect nu a a venit “prea tarziu”,  operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus “de bun simț” și o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri, sau disconfort major si am purtat tocuri chiar de a doua zi.”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Iulia Albu.

Foto: facebook

Citește și:

Nu mai este bărbatul care cucerea femeile cu o singură privire. Cum arată astăzi Al Pacino?

Ce spune femeia de care Nicolas Cage a divorţat după patru zile de la căsătorie? A rupt tăcerea: M-a umilit în public…'

A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana, chiar dacă nu mai forma un cuplu cu prințul Charles. De ce a făcut regina Elisabeta a II-a acest gest?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete