A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana, chiar dacă nu mai forma un cuplu cu prințul Charles. De ce a făcut regina Elisabeta a II-a acest gest?

A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana

A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana, chiar dacă nu mai forma un cuplu cu prințul Charles. De ce a făcut regina Elisabeta a II-a acest gest? Motivul care a stat în spatele acestei decizii a fost făcut public mult mai târziu. 

Relația lor a fost una controversată și au fost multă vreme în atenția presei. Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a i-a vrut împreună și a încercat să găsească o cale prin care prințesa Diana și prințul Charles să își rezolve problemele.

A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana, chiar dacă nu mai forma un cuplu cu prințul Charles. De ce a făcut regina Elisabeta a II-a acest gest?

Nu erau divorțați oficial, însă prințul Charles anunțase public că se va separa de soția sa, prințesa Diana. Deși nu mai avea niciun motiv să participe la recepția organizată la Palatul Buckingham în cinstea șefului de stat din Portugalia, regina Elisabeta a II-a a invitat-o și pe prințesa Diana să ia parte la acest eveniment.

Apropiații familiei regale britanice au fost furioși să o vadă la acest eveniment. Prințesa Diana a primit invitația din partea reginei, fără ca aceasta din urmă să îi anunțe pe ceilalți că soția prințului Charles va fi prezentă, potrivit mirror.co.uk. Se pare că în spatele acestei decizii a stat dorința reginei de a-i vedea din nou împreună pe prințesa Diana și prințul Charles. Aceasta a considerat că fiind împreună în același loc, cei doi pot comunica mult mai bine și pot ajunge să își rezolve problemele, dar în realitate, acest lucru nu a fost posibil.

Divorțul prințului Charles de prințesa Diana a fost finalizat pe 28 august 1996, moment în care aceasta și-a pierdut titlul de “Alteța Sa Regală”, fiind numită în continuare Diana, Prințesă de Wales.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce meserie avea Papa Francisc înainte de a deveni Suveran Pontif? Puțini știu acest detaliu!

Ceaușescu a spus despre ea că este cea mai frumoasă femeie din țară

Are 64 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40. Cum arată astăzi celebra Ornella Muti?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete