Nu mai este bărbatul care cucerea femeile cu o singură privire. Cum arată astăzi Al Pacino?

Nu mai este bărbatul care cucerea femeile cu o singură privire. Cum arată astăzi Al Pacino? La 79 de ani, actorul este complet schimbat din punct de vedere fizic, iar stilul vestimentar pe care l-a adoptat nu îl pune deloc în valoare.

A reușit să cucerească o mulțime de femei cu felul său de a fi, dar acum, Al Pacino se pare că nu mai pune atât de mult accent pe felul în care arată. Cândva îmbrăcat la costum și atent la fiecare detaliu, astăzi, actorul a renunțat la ținutele elegante în favoarea unor haine largi, confortabile și care să îi permită să se miște în voie.

Nu mai este bărbatul care cucerea femeile cu o singură privire. Cum arată astăzi Al Pacino?

Fotografiat în Los Angeles, Al Pacino aproape că este de nerecunoscut. Actorul a îmbrăcat o pereche de pantaloni bleumarin, foarte largi, un palton în aceeași nuanță, un tricou negru, un fular, iar la capitolul accesorii, actorul a ales o pereche de ochelari de culoare neagră, o șapcă și o pereche de pantofi sport.

Al Pacino este considerat unul dintre cei mai talentați actori din istoria cinematografiei, filmele în care a jucat de-a lungul timpului fiind apreciate de public și bucurându-se de un adevărat succes. Pasiunea pentru actorie l-a făcut pe celebrul Al Pacino să îmbrățișeze această meserie, reușind să își construiască o carieră de succes care se întinde pe o perioadă de 50 de ani.  Dacă vestimentația nu mai reprezintă un element de interes pentru actor, cariera este în continuare pe primul loc pentru Al Pacino, în ultima perioadă acesta fiind implicat într-o mulțime de proiecte cinematografice.

Cu toate că este văzut drept un cuceritor, Al Pacino nu s-a căsătorit niciodată, ci a preferat să rămână burlac.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Al Pacino.

Foto: northfoto.com

Citește și: 

Ce spune femeia de care Nicolas Cage a divorţat după patru zile de la căsătorie? A rupt tăcerea: M-a umilit în public…'

A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana, chiar dacă nu mai forma un cuplu cu prințul Charles. De ce a făcut regina Elisabeta a II-a acest gest?

Ce meserie avea Papa Francisc înainte de a deveni Suveran Pontif? Puțini știu acest detaliu!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete