Ce spune femeia de care Nicolas Cage a divorţat după patru zile de la căsătorie? A rupt tăcerea: “M-a umilit în public…”

Ce spune femeia de care Nicolas Cage a divorţat după patru zile de la căsătorie? Și-au unit destinele, după care el a luat decizia să o părăsească, iar acum femeia a rupt tăcerea. A spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu celebrul actor. 

Nicolas Cage și  Erika Koike, make-up artist, au trăit pentru o scurtă perioadă de timp o poveste de dragoste, iar lucrurile au evoluat atât de repede, încât cei doi au luat decizia de a se căsători. La patru zile de la ceremonie, actorul a cerut anularea nunții, declarând că în momentul în care a obținut certificatul de căsătorie era într-o stare avansată de ebrietate, lucru care nu i-a permis să ia o decizie corectă.

Ce spune femeia de care Nicolas Cage a divorţat după patru zile de la căsătorie?

Dacă pentru o perioadă a decis să păstreze tăcerea, acum, Erika Koike a vorbit despre momentele pe care le-a trăit imediat după ce actorul a anunțat public că va divorța de ea după doar 4 zile de mariaj. Femeia de 34 de ani a mărturisit că gestul actorului a făcut-o să se simtă umilită, motiv pentru care nu se poate vorbi despre o posibilă împăcare în viitor.

În plus, paparazzi au surprins-o pe tânără în compania unui alt bărbat, însă întrebată ulterior dacă este implicată într-o nouă relație, aceasta a dezvăluit că bărbatul este un client care frecventează zona și că încă nu este iubitul ei.

“Sunt liberă și pot să fac ce vreau. Nic a făcut ce a făcut, nu ne vom împăca și nu vom mai fi niciodată împreună. Nic ar fi putut să vină și să vorbească cu mine, nu să mă umilească public. Sunt rănită și maltratată, este nedrept, dar cazul este secret, iar avocatul meu nu mă lasă să vorbesc despre asta până nu se va termina totul.”, a spus Erika Koike, potrivit dailymail.co.uk.

Nicolas Cage a dezvăluit că în ziua în care s-a căsătorit cu Erika Koike, ambii au băut atât de mult încât au fost la un pas de comă alcoolică. Între timp, tânăra a spus că actorul a căutat-o la 12 zile după anularea căsătoriei, însă ea a refuzat să mai discute cu el.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nicolas Cage.

Foto: hepta.ro

Citește și:

A organizat o recepție și a invitat-o și pe prințesa Diana, chiar dacă nu mai forma un cuplu cu prințul Charles. De ce a făcut regina Elisabeta a II-a acest gest?

Ce meserie avea Papa Francisc înainte de a deveni Suveran Pontif? Puțini știu acest detaliu!

Ceaușescu a spus despre ea că este cea mai frumoasă femeie din țară

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete