Mirela Retegan, dezvăluiri despre operația de liposucție: “Am făcut intervenția cu o lună înainte de a rămâne gravidă”. Ce s-a întâmplat după operație?


După ce multă vreme a dus o luptă continuă împotriva kilogramelor în plus, Mirela Retegan a reușit să slăbească spectaculos, iar totul s-a întâmplat datorită unui regim alimentar care presupune mâncatul la ore fixe. Toate aceste rezultate au venit după ce ani la rând a încercat să obțină silueta perfectă, vedeta apelând inclusiv la operația de liposucție.

Operația de liposucție este modalitatea prin care kilogramele în plus pot dispărea rapid, fără să fie nevoie de un efort foarte mare din partea persoanei care își dorește să slăbească. Inițial, o astfel de intervenție pare simplu de realizat, dar în realitate este nevoie de respectarea unor reguli și de un suport financiar.

Mirela Retegan, dezvăluiri despre operația de liposucție

La 30 de ani, Mirela Retegan a simțit nevoia unei schimbări în ceea ce privește aspectul fizic, lucru care a îndemnat-o să apeleze la medicul specialist pentru o operație de liposucție. Chiar dacă se aștepta ca intervenția să aibă rezultate spectaculoase, transformarea nu a fost atât de evidentă pe cât și-ar fi dorit. Invitată în emisiunea “Lifestyle sănătos”, Mirela Retegan a vorbit despre operația de liposucție, dezvăluind ce s-a întâmplat la scurt timp după intervenție, dar și care au fost rezulatele pe termen lung.

“Înainte de a împlini 30 de ani, când din nou eram grasă, eram deprimată, nu aveam copilul, nu eram măritată. Eu am făcut criza de 40 de ani la 30 de ani. Eram cu tatăl Mayei, dar lucrurile nu funcționau așa cum îmi doream eu și era această problemă a aspectului fizic. Am luat toți banii mei din casă și m-am dus la Cluj, noi trăiam la Satu Mare, la singura clinică existentă în vremea respectivă. M-am dus la medicul de acolo și i-am spus: Eu vreau să scap de burtă. Și el a spus: Uitați, burta e compusă din trei zone și dumneavoastră aveți bani doar pentru una. Atunci am zis: Facem una! Am stat și mi-am făcut niște socoteli și am decis să operez partea de deasupra stomacului. Mi-am făcut liposucția, a doua zi am plecat acasă la Satu Mare, cu corset. E o intervenție agresivă, ești mai umflată decât erai înainte, dar eu mă simțeam atât de slabă și nu înțelegeam de ce nimeni nu observa transformarea. Era doar în capul meu. Singurul care a observat o schimbare a fost partenerul meu care a observat că nu mai sunt bani în casă. Am făcut liposucție cu o lună înainte de a rămâne gravidă. Am rămas însărcinată în luna următoare, dar în zona respectivă nu s-a mai depus niciodată grăsime. Zona aceea este mai plată decât restul abdomenului.”, a povestit Mirela Retegan.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce spune Mirela Retegan despre operația de liposucție.

Foto: facebook

Citește și:

Ce se ascunde în spatele portretului de familie realizat de ziua prințului Charles? Un expert în limbajul trupului a dat verdictul: Meghan Markle a încălcat…'

Cum a slăbit Ela Crăciun după cea de-a treia naștere? Și-a revenit spectaculos și a dat jos rapid 6 kilograme fără să țină dietă

Cum arată soția lui Andrea Bocelli? Cântărețul a dezvăluit care este secretul căsniciei fericite: Este foarte importantă…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete