Invitat-surpriză în cea de-a doua semifinală Românii au talent

Vineri 24 mai, de la 20.30, are loc cea de-a doua semifinală Românii au talent. Ultimii 12 semifinaliști își vor prezenta momentele cu care speră să cucerească publicul și jurații. Aceștia sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu.

Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României.

Invitat-surpriză pe scena Românii au talent

Surpriza serii va fi Inna, care va interpreta celebra piesă Iguana: “Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe scena de la Românii au talent și abia aștept să
înceapă petrecerea! Voi cânta în premieră în România melodia Iguana și sunt sigură că ne vom super distra!“, a spus artista.

Inna a atins un nou record pe YouTube, cu 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal și peste 5 milioane de abonați, a performat în peste 800 de concerte și are milioane de fani în toată lumea.

Inna a compus o piesă care va fi inclusă pe coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria

Inna a lansat până acum patru piese de pe albumul “YO”, un album în limba spaniolă, compus în întregime de ea: “RA”, “Iguana”, “Sin Ti” și “Tu Manera”. Piesa “Tu Manera” este inclusă pe coloana sonoră a serialulului “Grand Hotel”, care este produs de Eva Longoria.

“Nu m-am așteptat ca una dintre piesele de pe noul meu album “YO” să fie apreciată într-un timp atât de scurt și deja să fie inclusă pe coloana sonoră a unui serial. Când m-au anunțat cei din echipa mea de la Global Records și Roc Nation despre această reușită, am fost extrem de entuziasmată. “Tu Manera” este una dintre cele mai energice piese pe care le-am compus și se pare că va bucura și mai mulți oameni și cu ajutorul unui serial TV. Sky is the limit”, a declarat artista.

Citeste si

Cea mai puternică femeie din România – A făcut show la Românii au talent'

Românii au talent': La 80 de ani a reușit să ridice sala în picioare

Cine este Irina Loghin, fetița de 13 ani care a emoționat juriul emisiunii Românii au talent'

Sursa foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri