Îndeplinește dorința de Crăciun a unui copil bolnav!

centrul-stelutelor

 

centrul-stelutelor

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, care își pregătesc lista de cadouri pe care Moș Crăciun să le aducă în noaptea de ajun. Pentru copiii bolnavi și familiile acestora, singurul cadou și cel mai de preț este șansa de a fi din nou sănătoși.

Pentru a fi alături de ei, Asociația M.A.M.E. a lansat campania de strângere de fonduri Îndeplinește dorința de Crăciun a unui copil bolnav!', prin care invită firmele și companiile să se alăture acestui demers prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului către organizație.

centrul-stelutelor

Avem nevoie de susținerea societăților care au înregistrat profit în anul 2016 pentru a putea să asigurăm, în continuare, serviciile socio-medicale pe care le oferim în cadrul Centrului Steluțelor copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave', a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.

Asociația M.A.M.E. a înființat în luna iunie 2014 Centrul Steluțelor, centru de suport, consiliere și recuperare socio-medicală dedicat copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, unde peste 300 de copii au beneficiat, până în prezent, de terapiile complementare tratamentului medical care îi ajută să treacă mai ușor peste perioada de confruntare cu boala, respectiv: consiliere medicală, consiliere psihologică, consiliere nutrițională, consiliere juridică, kinetoterapie, sprijin pentru reintegrare socială, art-terapie emoțională, precum și activități educative și de socializare.

centrul-stelutelor

Povestea Nicoletei, fetița care a învins cancerul la vârsta de doi ani

Nicoleta este o fetiță curajoasă care a început lupta cu boala la scurt timp după naștere, fiind diagnosticată la doar o lună cu neuroblastom abdominal suprarenal stâng, o afecțiune care îi punea viața în pericol. Cu toate acestea, după o intervenție chirurgicală complicată și 19 cure de citostatice, pe care le-a suportat în mod miraculos, micuța s-a vindecat.

Anul acesta a împlinit vârsta de 5 ani și este pentru prima dată când se simte din nou bine. Fricile, temerile și anxietatea i-au dispărut și se poate bucura din nou de copilărie. Pentru asta a fost nevoie de multă terapie, răbdare și atenție pe care le-a primit de la specialiștii Asociației M.A.M.E. la Centrul Steluțelor', a declarat mama Nicoletei.

Povestea Nicoletei este povestea multor copii care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a avea parte de un final la fel de fericit. Direcționează 20% din impozitul pe profit datorat statului către Asociația M.A.M.E. și îndeplinește dorința de Crăciun a unui copil bolnav! Pentru mai multe detalii privind campania de strângere de fonduri, vă invităm să accesați următorul link: http://asociatiamame.com/implica-te-si-tu/directioneaza-20

centrul-stelutelor

*Asociatia M.A.M.E. este o organizație nonprofit care, de peste 7 ani, ofera sprijin copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, precum și copiilor care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Cel mai important proiect al organizației este Centrul Steluțelor, un centru social de suport și recuperare, înființat în luna iunie 2014, unde, copiii aflați în diferite situații de risc socio-medical beneficiază de servicii și terapii care îi ajută să depășească mai ușor perioada de criză din viața lor.

Pentru mai multe detalii despre activitatea Asociației M.A.M.E., vă invităm să accesați: www.asociatiamame.com sau www.facebook.com/AsocMAME

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse