Află care e cifra destinului tău şi ce efect are asupra sănătăţii tale

cifra-destinului

Tu ştii care este cifra destinului tău? Fiecare persoană are începând cu sosirea sa pe lume o cifră care corespunde cu destinul său. Aşa cum se crede că fiecare om are în palmele sale câte o hartă despre viaţa sa, aşa şi data la care cineva s-a născut poate releva foarte multe lucruri legate de destinul acelei persoane.

Conform site-ului vibratianumerelor.com, când ne referim la destin îl putem asocia şi cu karma.

Aşadar dacă vorbim despre un tip de destin karmic, aflăm că acesta ar fi determinat de arborele genealogic. Prin urmare, fiecărui individ îi corespund anumite tipare mentale, deci potrivit sursei, un om nu preia de la predecesorii săi, boli sau predispoziţii ci anumite moduri de percepţie asupra lucrurilor.

Potrivit acestei teorii, se pare că bolile s-ar declanşa din cauza că noi oamenii repetăm aceleaşi modele de gândire ale înaintaşilor . Astfel că pentru a ne vindeca de problemele legate de sănătate ar trebui să punem ordine în gânduri şi, de asemenea, să trăim într-un echilbru cu tot universul care ne înconjoară.

Cum calculăm această cifră a destinului

Să spunem că te-ai născut pe 15 februarie (luna a doua) 1976. Cum calculăm?

 • Trebuie să aduni toate aceste numere astfel: 15+2+1+9+7+6= 34+6= 40
 • 4+0 = 4

Deci cifra destinului este 4.

Dacă ştii că te-ai născut în altă zi dar ai fost trecut în acte că te-ai născut la altă dată, va trebui să calculezi în funcţie de data reală.

Cifra destinului şi sănătatea

 • Persoanele cu cifra destinului 1 şi sănătatea

Vibraţia acestei cifre este în strânsă legătură cu inima. Acest lucru poate însemna că aceste persoane ar putea să întâmpine de-a lungul existenţei probleme legate de bolile cardiovasculare.

Cei cu această cifră a destinului conform sursei sunt persoane citite care şi-a dedicat viaţa mai mult studiului decât sufletului. Din acest motiv s-ar putea să sufere odată cu trecerea timpului de probleme psihice. De asemenea aceste persoane este posibil să dobândească ceva probleme oftalmologice ori stomatologice. Alte boli de care s-ar putea să mai suferea acestea sunt legate de coloana vertebrală.

 • Persoanele cu cifra destinului 2 şi sănătatea

Această cifră a destinului conform specialiştilor relevă faptul că respectiva persoană ar putea să sufere de următoarele probleme medicale: ulcere, glaucom, cataractă, colică renală, noduli la sâni.

 • Persoanele cu cifra destinului 3 şi sănătatea

Dacă ai această cifră a destinului află că ficatul este organul care corespunde acestei cifre vibraţionale. Poţi avea probleme cu: intestinele, splina, pancreasul, arterele sau la sistemului nervos.

 • Persoanele cu cifra destinului 4 şi sănătatea

Acestea pot suferi de dureri de spate, dureri de cap, spasmofilie, osteoporoză, sterilitate, frigiditate şi cataracta. De asemenea mai pot întâmpina probleme la glandele suprarenale.

 • Persoanele cu cifra destinului 5 şi sănătatea

Primele organe afectate sunt plămânii şi organele de reproducere. De asemenea aceste persoane pot avea probleme ale sistemului nervos, manifestate prin bâlbâieli, ticuri, nevroze sau furie.

 • Persoanele cu cifra destinului 6 şi sănătatea

Organele vizate sunt intestinele şi creierul mic. Aceşti oameni pot suferi de alergii, micoze dar şi de intoleranţe la anumite mâncăruri. În ceea ce priveşte creierul mic, persoanele respective pot suferi de dislexie sau autism.

 • Persoanele cu cifra destinului 7 şi sănătatea

Deoarece aceste persoane pot fi dotate cu anumite capacităţi extrasenzoriale, este posibil ca cele mai mari probleme ale lor să fie de ordin psihic. Aici intră depresia, tulburările de comportament, tulburările de memorie. De asemenea când sunt stresaţi pot avea adesea senzaţia de nod în gât. Aceştia mai pot avea probleme legate de circulaţia venoasă dar şi ceva probleme la aparatul reproductiv.

 • Persoanele cu cifra destinului 8 şi sănătatea

Afecţiunile pe care le pot avea aceste persoane sunt: boli ale aparatului digestiv, tulburarile menstruale (unde e cazul) dar şi probleme legate de oase.

 • Persoanele cu cifra destinului 9 şi sănătatea

Aici este vorba despre sistemul imunitar, dar şi despre sistemul nervos. Persoanele acestea pot suferi şi de afecţiuni ale inimii.

Citeşte şi Descoperă ce înseamnă că anul 2017 va avea vibraţia 1

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse