Află care e cifra destinului tău şi ce efect are asupra sănătăţii tale

cifra-destinului

Tu ştii care este cifra destinului tău? Fiecare persoană are începând cu sosirea sa pe lume o cifră care corespunde cu destinul său. Aşa cum se crede că fiecare om are în palmele sale câte o hartă despre viaţa sa, aşa şi data la care cineva s-a născut poate releva foarte multe lucruri legate de destinul acelei persoane.

Conform site-ului vibratianumerelor.com, când ne referim la destin îl putem asocia şi cu karma.

Aşadar dacă vorbim despre un tip de destin karmic, aflăm că acesta ar fi determinat de arborele genealogic. Prin urmare, fiecărui individ îi corespund anumite tipare mentale, deci potrivit sursei, un om nu preia de la predecesorii săi, boli sau predispoziţii ci anumite moduri de percepţie asupra lucrurilor.

Potrivit acestei teorii, se pare că bolile s-ar declanşa din cauza că noi oamenii repetăm aceleaşi modele de gândire ale înaintaşilor . Astfel că pentru a ne vindeca de problemele legate de sănătate ar trebui să punem ordine în gânduri şi, de asemenea, să trăim într-un echilbru cu tot universul care ne înconjoară.

Cum calculăm această cifră a destinului

Să spunem că te-ai născut pe 15 februarie (luna a doua) 1976. Cum calculăm?

  • Trebuie să aduni toate aceste numere astfel: 15+2+1+9+7+6= 34+6= 40
  • 4+0 = 4

Deci cifra destinului este 4.

Dacă ştii că te-ai născut în altă zi dar ai fost trecut în acte că te-ai născut la altă dată, va trebui să calculezi în funcţie de data reală.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse