Incident la metrou. Femeie aruncată pe șine în fața garniturii care intra în stație

Într-una dintre stațiile metroului din Buenos Aires, Argentina, o femeie a scăpat ca prin minune cu viață după ce a fost propulsată pe șine în fața garniturii ce se gara în stație.

Imaginile cu un puternic impact emoțional o arată pe victimă mergând pe peron înainte ca un bărbat aflat în lateralul ei să leșine și să se prăbușească, împingând-o cu putere pe șinele de metrou.

Incident la metrou. Femeie aruncată pe șine în fața garniturii care intra în stație

Ceilalți navetiști, îngroziți, fac semnale disperate șoferului garniturii să oprească metroul. Conductorul reușește cu succes să oprească garnitura de metrou la doar un metru de trupul victimei.

Persoanele aflate pe peron sar apoi pe șine pentru a o aduce pe femeie din fața metroului în afara acestora și din nou în siguranță.

Incidentul a avut loc în stația D Pueyrredon marți dimineață, 15 octombrie 2019. Femeia a fost ajutată și apoi transportată de la locul incidentului de către polițiști. Presa locală a numit supraviețuirea acesteia drept un miracol.

Niciuna dintre persoanele implicate, bărbatul care a leșinat sau femeia propulsată pe șine, nu au fost identificate.

Foto: Shutterstock

Sursă: ABC News

Citește și:

O turistă a fost arestată și amendată pentru purtatea unui bikini minuscul pe o plajă din Filipine

S-a stins din viață la doar cinci zile de la nașterea surorii mai mici! Avea 6 ani și suferise 20 de operații pe inimă. Povestea impresionantă a micuței Darcy Roger

I-a promis iubitului o noapte de neuitat, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. A primit 13 ani de închisoare pentru fapta sa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri