S-a stins din viață la doar cinci zile de la nașterea surorii mai mici! Avea 6 ani și suferise 20 de operații pe inimă. Povestea impresionantă a micuței Darcy Roger

Emily Nixon și fiica ei Darcy RogerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Micuța Darcy Roger, în vârstă de doar 6 ani, s-a stins din viață la cinci zile de la nașterea surioarei sale mai mici, Beatrice, după ce de-a lungul scurtei sale vieți a suferit 20 de operații pe inimă.

Darcy a fost diagnosticată la naștere cu asocierea VACTERL (V – Anomalii vertebrale ; A – Malfornații anorectale ; C – Anomalii cardiovasculare ; T – Fistulă traheoesofagiană ; E – Atrezie esofagiană ; R – Anomalii ale rinichilor ; L – Defecte ale membrelor).

Micuța a petrecut doar cinci zile alături de surioara ei nou-născută înainte de a se stinge din viață din cauza afecțiunii de care suferea.

Beatrice, sora pe care o așteptase îndelung, s-a născut cu două săptămâni înainte de termen.

S-a stins din viață la doar cinci zile de la nașterea surorii mai mici! Avea 6 ani și suferise 20 de operații pe inimă. Povestea impresionantă a micuței Darcy Roger

Mama îndurerată a micuțelor, Emily Nixon (25 de ani), își amintește cum fiicele sale au avut încă din prima clipă o conexiune.

Curajoasa Darcy suferise deja 20 de operații și o aștepta pe a 21-a când a contractat infecția care i-a curmat viața pe 24 ianuarie.

Afecțiunea de care suferea afectează diferite sisteme ale organismului uman. Emily își amintește cu durere și totodată bucurie acele „foarte speciale” cinci zile pe care fiicele sale le-au petrecut împreună.

„A fost cu adevărat specială. Era atât de bună. În majoritatea amintirilor mele, Darcy întotdeauna se gândea la ceilalți și la binele lor.

I-am oferit niște bănuți să-și cumpere orice, iar ea a ales o pereche de papucei pentru Bea. Vorbesc despre ea tot timpul.

Nu va exista niciodată o vreme în care lui Beatrice nu i se va vorbi despre ea. Este important să știe totul despre sora ei mai mare.

Casa este plină de fotografii și simt o conexiune între ele. Dacă pui o fotografie cu Darcy în fața lui Beatrice, zâmbește de parcă ar ști cine e.

Darcy avea o gândire matură pentru trupul ei mic. Ne plimbam într-o zi și am întrebat-o ce face, iar ea ne-a răspuns simplu: admir priveliștea.

Ce ne-a devastat cel mai tare a fost faptul că Darcy nu a putut petrece mai mult timp cu sora ei, lucru pe care și-l dorea. Ar fi fost cele mai bune prietene”, a declarat Emily, potrivit Mirror.

Emily și partenerul ei de viață de cinci ani, Kristian D’Rosario (30 de ani), au lansat un brand vestimentar numit Love Darcy Clothing în memoria micuței.

Familia a reușit să strângă 3000 de lire pentru a atrage atenția asupra muncii Ospiciului pentru Copii Martin House din Wetherby, North Yorkshire, locul în care Darcy și-a petrecut ultimele clipe din viață.

Foto: Facebook

Citește și:

I-a promis iubitului o noapte de neuitat, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. A primit 13 ani de închisoare pentru fapta sa

Femeia care plânge cu lacrimi de cristal. Motivul pentru care compoziția chimică a lacrimilor sale este diferită de cea a lacrimilor obișnuite

Și-a înghițit inelul de logodnă în timp ce dormea. Ce s-a întâmplat când s-a trezit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate