I-a promis iubitului o noapte de neuitat, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. A primit 13 ani de închisoare pentru fapta sa

Brenda BarattiniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

O tânără în vârstă de 28 de ani va sta 13 ani după gratii, din cauza unui act șocant față de iubitul ei. Bărbatul în vârstă de 42 de ani era însurat, tânăra fiindu-i amantă.

Brenda Barattini, tânără în vârstă de 28 de ani din Argentina, și-a mințit iubitul, pe Sergio Fernandez, că urmează să-i ofere o seară de neuitat. În tot acest timp, însă, tânăra plănuise să îi taie organul genital cu foarfecile.

Procesul a avut loc în Cordoba, Argentina. În urma faptelor ei, judecătorul a decis ca tânăra să stea după gratii 13 ani.

Brenda a tăiat 90% din organul genital al muzicianului cu foarfecile de grădină și s-a arătat revoltată de decizia instanței.

I-a promis iubitului o noapte de neuitat, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. A primit 13 ani de închisoare pentru fapta sa

„Îmi pare foarte rău că am făcut ceea ce am făcut. Niciodată nu am vrut să omor pe cineva. Cer să se facă dreptate.

Mi-am ruinat viața. Vreau să-mi continui viața normal”, a declarat tânăra, în lacrimi, în încercarea de a-i îndupleca pe jurați.

Brenda a recunoscut că a intenționat să-și rănească partenerul, dar nu să-l omoare. Tot ea a mai spus că a ajuns să se răzbune pe iubitul său pentru că acesta din urmă obișnuia să o filmeze și să trimită acele videoclipuri surprinse în ipostaze intime prietenilor săi.

„Mi-a încălcat intimitatea, viața și cariera. Arătase totul”, a mai spus aceasta.

Avocatul ei, Iván Sironi, spune că va contesta sentința. „În istoria Justiției argentiniene nu a existat nicio condamnare pentru tentativă de omor pornind de la o vătămare a organului genital”, a spus el.

Iubitul Brendei a povestit cum i s-a înscenat jocul erotic, cum i s-a tăiat organul genital și cum a fost lăsat într-o baltă de sânge.

Vecinii au fost cei care l-au ajutat. Acesta a suferit mai multe operații de reconstrucție a organului genital și a petrecut opt zile în comă.

Chiar și la doi ani de la cele întâmplate, bărbatul susține că organele sale arată diferit, că suferă de insomnie și că are multiple atacuri de panică.

Foto: Facebook ; Captură YouTube

Sursă: Mirror.co.uk

Citește și:

Cum motivează Tudor Chirilă momentul în care s-a dezbrăcat pe scena de la Vocea României? Un membru CNA a reacționat imediat!

Mihai Morar și-a botezat fetița într-o zi cu adevărat specială! Ce semnificație are ziua de 29 septembrie?

Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate