În contexul isteriei provocate de Coronavirus, Mihaela Bilic dă rețeta stilului de viață echilibrat

Cea mai simplă modalitate prin care poți slăbi a fost dezvăluită de Mihaela Bilic

Coronavirusul nu omoară un organism sănătos. Asta trebuie să știe toată lumea. Ce facem, însă, pentru a ajunge în starea aproape perfectă de sănătate? Avem grijă la alimentație. Mihaela Bilic, reputat nutriționist, ne oferă rețetă a stilului de viață echilibrat, din punct de vedere culinar.

Principiu – 2 mese/zi compuse din legume, produse lactate, oua și pește/fructe de mare; totul gătit la abur, la cuptor, sau la grătar, cu maxim 1 lingură de ulei/zi – permise la liber – apă, ceai și cafea, limonadă îndulcite cu îndulcitori, băuturi răcoritoare cu îndulcitori ( tip Zero/Max) – excepție – se pot folosi 1-2 linguri de parmezan/brânză rasă pe post de condiment, în loc de ulei,

Dimineața – ceai sau cafea (pot fi cu lapte).
Prânz – 1 iaurt/brânză proaspătă/cottage cheese (perle de brânză) cu legume crude SAU un castron de ciorbă de orice fel.
Seara – pește de orice fel (inclusiv conservă) cu legume gătite/salată SAU un castron de ciorbă de orice fel.
Atenție: leguminoase de tip fasole boabe, linte, mazăre, năut/humus maxim de 2 ori/ săptămână La nevoie și în caz de foame se pot adăuga suplimentar la prânz 1-2 ouă fierte/omletă.

Cunoscută pentru faptul că nu este adepta curelor de slăbire, a dietelor sau regimurilor drastice, Mihaela Bilic a prezentat mai sus un stil de alimentație echilibrat care întărește organismul, îl fortifică și îi oferă resursele de care are nevoie pentru a lupta împotriva tuturor atacurilor care vin din exterior.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Lifestyle sănătos