Importanța Ascendentului: 5 lucruri obligatoriu de știut

Ascendentul este zodia care răsare în momentul nașterii unei persoane. Acesta poate avea uneori o influență covârșitoare asupra unui nativ: dacă, la momentul nașterii, în semnul în care se află Ascendentul se găsesc mai multe planete, este foarte posibil ca acel nativ să aibă mai mult caracteristicile zodiei în care are Ascendentul decât cele ale zodiei natale.

Importanța Ascendentului

Ascendentul are o importanță foarte mare și, de cele mai multe ori, chiar mai mare decât semnul zodiacal. În general, Ascendentul dă nativului trăsături asemănătoare zodiei corespunzătoare, dar pot apărea și multe deosebiri. În orice caz, imaginea personalității nativului nu este completă fără caracteristicile Ascendentului, care trebuie corelate cu cele ale zodiei natale.

Semnificația Ascendentului

Ascendentul influențează aspectul fizic al nativului sau, mai exact, prima impresie pe care o lasă asupra celor din jur. Acest lucru nu se referă numai la înfățișare, ci și la reacțiile pe care le are nativul când este confruntat cu anumite situații.

5 lucruri pe care e bine să le știm

  1. Ascendentul indică personalitatea ta exterioară ca rezultat al educației, societății și a influenței părinților/familiei. Această personalitate exterioară indicată de Ascendent este rezultatul nostru la toate aceste influențe externe, este modul în care noi am răspuns acestor provocări și modul în care ne-am adaptat comportamentul la noile cerințe.
  2. Ascendentul reprezintă legatura ta cu mediul exterior. Atunci când te afli într-un mediu străin sau cunoști pe cineva nou, toate reacțiile tale imediate vor fi reprezentate de Ascendent. De asemenea, atunci când faci cunoștință cu cineva primul lucru pe care îl observi ‘inconștient’ este vibrația Ascendentului. De aceea prima impresie poate fi total diferită de cum este aceea persoană cu adevarat.
  3. După 30 de ani Ascendentul nu devine mai important. Faptul că după vârsta de 30 de ani Ascendentul devine mai important decât zodia ta nu este adevărat. Ce se intamplă cu adevărat este că până în 30 de ani are loc un proces de maturizare în care noi ne dezvoltăm pe deplin personalitatea – adică ajungem la un echilibru iîntre personalitatea noastră fundamentală și personalitatea exterioară.
  4. Ascendentul se calculeaza in functie de ora si locul nasterii. Este foarte important să cunoaștem cât mai exact ora de naștere. O variație de 10 minute poate schimba semnul zodiacal în care se află Ascendentul.
  5. Ascendentul este și un indicator al stării de sănătate generale. Semnul zodiacal în care se află pozitționat Ascendentul indică organele sau zonele sensibile ale organismului nostru. Acest lucru se întâmplă deoarece Ascendentul semnifică influența externă asupra noastră. Între corpul nostru fizic și cel energetic există o strânsă corelare și orice problemă de natură medicală apare întâi în corpul subtil și după în cel fizic.

Ana Niță

Foto: 123rf

Citeste și:

Ea este mai lacomă zodie. Nu îi ajung banii nici atunci când are destui

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri