Ea este mai lacomă zodie. Nu îi ajung banii nici atunci când are destui

Una dintre cele mai urâte trăsături de caracter este lăcomia, iar anumiți oameni nu se pot abține să-și manifeste acest sentiment și în relațiile cu ceilalți. Astfel, anumite semne zodiacale au această trăsătură mai pronunțată decât altele.

Așadar una dintre cele mai lacome zodii, care ocupă un loc fruntaș la acest capitol este Capricornul. Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal nu se mulțumesc niciodată cu puțin și întotdeauna își doresc mai mult decât au.

De ce este zodia Capricorn cea mai lacomă din zodiac

Acestui nativ nu îi ajung niciodată banii şi are mereu pretenţii foarte mari în privința partenerului de viaţă, mai ales că nu prea oferă mare lucru la schimb.

Pe lângă faptul că zodia Capricorn nu se mulţumeşte cu puţin, ea nu prea se mulţumeşte nici cu mult. Tocmai din acest munceşte din greu și foarte mult că să obţină cât mai multe beneficii materiale. Din punct de vedere emoţional, nativul are pretenţii foarte mari, dar nu devine complet nerezonabil, potrivit divahair.ro. Capricornul este foarte raţional, dar şi sigur pe el, nu se lăcomeşte când vine vorba de afecţiunea partenerului, ci înţelege că orice om are nevoie de spaţiu, prieteni şi de diferite tipuri de relaţii în viaţă.

Așadar, Capricornul are o ambiţie în detrimentul afectivităţii, este caracterizat de lipsa de emotivitate, în schimb are un ataşament excesiv faţă de reuşită socială, potrivit zodii.ro. De asemenea, acest nativ este destul de suspicios, bănuitor, lipsit de tact și încrâncenat, rece și distant în situațiile care nu îi convin și nu numai.  Din cauza faptului că este o persoană foarte materialistă și centrată pe reușita în carieră, Capricornul poate fi numit foarte ușor drept cea mai lacomă zodie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Astrele îți spun ce să faci în viață. Ce meserie ți se potrivește, în funcție de zodie

Cea mai antipatică zodie. Este egoistă, îngâmfată și vrea să se impună cu orice preț

Cea mai geloasă zodie. Este foarte posesivă și poate stârni certuri aprinse

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop