Imediat după ce s-au afișat rezultatele la Bacalaureat, această elevă a avut un șoc. Nu i-a venit să creadă când a văzut nota la matematică

 

rezultate Bacalaureat 2017

Ieri s-au afișat rezultatele examenului de Bacalaureat 2017, iar dacă pentru o parte din elevi acestea au reprezentat un motiv de bucurie, au existat și cazuri în care absolvenții de clasa a XII-a au avut un adevărat șoc atunci când și-au văzut notele. 

O elevă din Dolj va ține minte toată viață ziua în care au fost afișate rezultatele la Bacalaureat. Deși știa că a rezolvat subiectele la matematică în totalitate, eleva Colegiului Național „Elena Cuza din Craiova a rămas uimită atunci când a văzut că a obținut nota 1 la această probă, notă care se acordă doar în cazul în care candidatul este suspectat de fraudă.

În cazul acestei eleve, Ministerul Educației Naționale a depistat o eroare, aceasta urmând să fie soluționată în urma contestațiilor. Nota elevei este, de fapt, 10, dar dintr-o eroare umană, în dreptul notei a fost pusă nota 1 în timpul introducerii datelor în sistem.

„Am avut de rezolvat situația unei eleve care a fost afișată ca «respinsă», dar aceasta a promovat bacalaureatul cu medie mare. Este absolventă a Colegiului Național «Elena Cuza». În cazul ei, la afișarea inițială la proba de matematică apare ca având nota 1, de fapt este 10. Situația s-a rezolvat. Eleva este promovată, dar în aplicație apare deocamdată afișată ca respinsă. Situația va fi reglată după contestații, a explicat inspectorul școlar general Monica Sună, potrivit gds.ro.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Câte medii de 10 au fost obținute în acest an la Bacalaureat?

Rezultate Bacalaureat 2017. Unde poți verifica notele obținute de elevii din București și din țară

După ce a fost notată cu 3,65 la Evaluarea Națională 2017, după contestație o elevă din București a avut o surpriză uriașă

A primit nota 2,40 la Evaluarea Națională 2017! După ce a depus constație, a rămas fără cuvinte

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie