Imediat după ce s-au afișat rezultatele la Bacalaureat, această elevă a avut un șoc. Nu i-a venit să creadă când a văzut nota la matematică

rezultate Bacalaureat 2017

 

rezultate Bacalaureat 2017

Ieri s-au afișat rezultatele examenului de Bacalaureat 2017, iar dacă pentru o parte din elevi acestea au reprezentat un motiv de bucurie, au existat și cazuri în care absolvenții de clasa a XII-a au avut un adevărat șoc atunci când și-au văzut notele. 

O elevă din Dolj va ține minte toată viață ziua în care au fost afișate rezultatele la Bacalaureat. Deși știa că a rezolvat subiectele la matematică în totalitate, eleva Colegiului Național „Elena Cuza din Craiova a rămas uimită atunci când a văzut că a obținut nota 1 la această probă, notă care se acordă doar în cazul în care candidatul este suspectat de fraudă.

În cazul acestei eleve, Ministerul Educației Naționale a depistat o eroare, aceasta urmând să fie soluționată în urma contestațiilor. Nota elevei este, de fapt, 10, dar dintr-o eroare umană, în dreptul notei a fost pusă nota 1 în timpul introducerii datelor în sistem.

„Am avut de rezolvat situația unei eleve care a fost afișată ca «respinsă», dar aceasta a promovat bacalaureatul cu medie mare. Este absolventă a Colegiului Național «Elena Cuza». În cazul ei, la afișarea inițială la proba de matematică apare ca având nota 1, de fapt este 10. Situația s-a rezolvat. Eleva este promovată, dar în aplicație apare deocamdată afișată ca respinsă. Situația va fi reglată după contestații, a explicat inspectorul școlar general Monica Sună, potrivit gds.ro.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Câte medii de 10 au fost obținute în acest an la Bacalaureat?

Rezultate Bacalaureat 2017. Unde poți verifica notele obținute de elevii din București și din țară

După ce a fost notată cu 3,65 la Evaluarea Națională 2017, după contestație o elevă din București a avut o surpriză uriașă

A primit nota 2,40 la Evaluarea Națională 2017! După ce a depus constație, a rămas fără cuvinte

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie