Câte medii de 10 au fost obținute în acest an la Bacalaureat?

În anul 2017, elevii s-au pregătit mult mai bine pentru examenul de Bacalaureat, iar ca dovadă a acestui lucru stau notele mari obținute la fiecare dintre cele trei probe.

Notele la examenul de Bacalaureat 2017, sesiunea iunie-iulie, au fost afișate ieri, iar la o primă analiză, rata de promovabilitate este de 71,4%, un procent mult mai mare decât anul trecut, atunci când au promovat Bacalaureatul 68,1% dintre elevii înscriși.

Câte medii de 10 au fost obținute în acest an la Bacalaureat?

La nivel național au fost obținute 97 de medii de 10. În topul orașelor cu cele mai multe note de 10 se află Bucureştiul şi Clujul. Și la acest capitol situația stă mult mai bine decât anul trecut. În sesiunea de Bacalaureat de anul trecut, 56 de elevi au obținut media 10 la examen, înainte de depunerea contestațiilor, potrivit adevarul.ro.

Chiar dacă rezultatele sunt îmbucurătoare, reprezentanții din educație se arată îngrijorați de faptul că există 10 unități de învățământ în care promovarea a fost 0. Pentru a rezolva această problemă, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, este de părere că aceste unități trebuie să își continue activitatea doar ca școli generale.

Rezultatele finale la Bacalaureat 2017 vor fi afișate pe data de 10 iulie, imediat după rezolvarea contestațiilor.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Rezultate Bacalaureat 2017. Unde poți verifica notele obținute de elevii din București și din țară

Ce notă a luat Mirela Boureanu Vaida la examenul de Bacalaureat?

Anca Țurcașiu este o mamă mândră. Băiatul ei a obținut nota 10 la matematică. Uite ce note a luat la celelalte două probe ale examenului de Bacalaureat

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie