Ieşi în oras sâmbătă seara? De ce nu la alergat?

ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă te invită să alergi în Parcul Tineretului, pe 8 iunie, la Crosul Pădurii – Dolce Sport.

Participând la acest eveniment vei contribui la promovarea sportului, unui stil de viaţă sănătos şi vei susţine strângerea de fonduri pentru plantarea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România, în campania Pădurea Copiilor a ViitorPlus.

Anul acesta, pentru că aniversează 5 ani, Crosul Pădurii-Dolce Sport cuprinde şi câteva noutăţi:

* Crosul devine o alergare de seară, la apusul soarelui. În momentul înscrierii, vei avea posibilitatea să-ţi alegi echipa cu care să alergi.

Cele 3 echipe vor fi conduse de 3 alergători de anduranţă, cu experienţă: echipa Frasin de Gabriel Solomon, echipa Stejar de Adrian Ber, echipa Tei de Andrei Rosu . Echipa câştigătoare va fi cea care va avea cei mai mulţi kilometri cumulaţi.

* Îţi poţi crea propria costumaţie. Cât mai ieşită din comun, cât mai nebună, pentru că un juriu va premia cel mai amuzant şi inedit costum !

Ca să nu te lase prematur bateriile la eveniment şi să fii în formă maximă până pe 8 iunie, cei 3 capitani (am uitat să menţionăm că sunt tineri şi sexy :D) te invită la antrenamentele pre-Cros.

Toate detaliile despre înscrieri şi antrenamente le găseşti pe www.crosulpadurii.ro şi pe www.facebook.com/CrosulPadurii.

Ce este Pădurea Copiilor? Această campanie face parte dintr-un program mult mai amplu, “Adoptă un copac!”, şi a fost lansată în a doua jumătate a anului 2011.

Până acum, Pădurea Copiilor a fost cauza de mediu la 5 evenimente de alergare şi a atras susţinerea a 4.400 de alergători, datorită cărora a fost împădurită o suprafaţă echivalentă cu 4 terenuri de fotbal.

Noi credem că gambele tale vor face senzaţie sâmbăta următoare, dupa Cros, la ieşirea cu prietenii, prietenul, soţul, familia, cu oricine şi oriunde.

Aşadar, marchează-ţi în calendar data de 8 iunie şi vino să alergi la Crosul Pădurii – Dolce Sport!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri