Revista Avantaje la Gala Femeilor de Succes!

În cadrul dezbaterii „Rolul femeii în societatea de astăzi” care a avut loc într-un cadru intim şi boem la Paris Cafe, cât şi la „Balul Trandafirului,, s-au întâlnit femei de toate vârstele.

Evenimentul i-a avut invitaţi speciali pe: Prof. Mioara Roman, Daniela Palade Teodorescu – redactor şef Revista Avantaje şi jurnalistul Jaber Ahmed.

Anul acesta se continuă campania începută de Zonta Club Galati în anul 2012 de Colectare Fonduri în vederea achiziţionării unui sonoelastograf pentru oraşul Galaţi, aceasta fiind una dintre cele mai moderne metode de explorare neinvazivă a sânului.

Cu ajutorul acestui tip de ecografie performantă, medicii specialişti vor evalua elasticitatea ţesutului mamar şi vor putea depista cancerul în stadiul incipient cu o acuraţete de 90 %, iar pentru că nu prezintă riscul iradierii, sonoelastografia poate fi repetată la 3,4 luni .

Evenimentul a început cu dezbaterea „Rolul femeii în societatea de astăzi”, moderată şi organizată de Angela Baciu – scriitor, publicist şi PR-ul evenimentului, un bun prilej de a petrece clipe frumoase alături de toate doamnele prezente şi a savura o ceaşcă de cafea.

Dezbaterea s-a prelungit neaşteptat de mult, cei prezenţi fiind extrem de interesaţi de relatarile dnei Mioara Roman, despre proiecte dedicate femeilor, copiilor, despre familie, amintiri din şcoală, despre relaţionare şi comunicare.

Dna Corina Drujescu – Vice Director arie 05 Bulgaria-Macedonia-Romania şi Dna Elena Chivu – Preşedinte Zonta Club Galaţi au vorbit despre menirea Zonta Internaţional, despre dorinţa de a fi alături de comunitate continuând campania de strângere de fonduri, despre Gala Femeilor de Succes şi proiecte viitoare.

Daniela Palade Teodorescu a vorbit despre rolul şi misiunea socială a revistei Avantaje, despre femei de carieră şi poveştile lor de viaţă, despre femei obişnuite cu poveşti neobişnuite, despre proiecte caritabile şi sociale.

Evenimentul a continuat cu „Balul Trandafirului”, unde s-au decernat Trofeele de Excelenţă pentru merite deosebite şi care a găzduit licitaţia pentru achiziţionarea sonoelastografului necesar la Spitalul din Galaţi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri