“Idei de viitor”, platforma care transformă în realitate ideile inovatoare

Philips Idei de ViitorCu toții spunem că vrem să lăsăm o lume mai bună copiilor noștri, dar pentru asta trebuie mai întâi să depunem noi un efort. Philips România ne sare astfel în ajutor cu o platformă online care are grijă exact de viitorul celor mici: la începutul lunii iunie a lansat platforma 'Idei de viitor', ce poate transforma în realitate orice idee inovatoare.

 Și tu poți contribui

Viitorul copiilor este o prioritate și chiar și tu poți contribui la o lume mai bună pentru ei. Te poți implica pe platforma Idei de Viitor cu o idee inovativă care poate schimba în bine realitatea de multe ori dură și neprietenoasă în care s-au născut și cresc prea mulți copii.Philips Idei de Viitor

Platforma a fost lansată la începutul lunii iunie și mai ai la dispoziție încă șapte săptămâni în care poți contribui cu idei inovatoare pe platforma 'Idei de viitor'. Acolo vei găsi trei teme principale, propuse după discuții cu specialiști în medicină, mediu, arhitectură și protecție socială: Perioada de sarcină, Start sănătos în viață și Recreere prin lumină. În fiecare săptămână vor fi votate și premiate cele mai bune idei, iar la final trei dintre acestea – una pentru fiecare temă – vor fi implementate în România cu ajutorul finanțării Philips România, care acordă suma de 100.000 de euro.

Punctul de plecare este viitorul copiilor și fiecare idee înseamnă un pas înainte pentru o lume mai bună, atât pentru cei care încă n-au văzut lumina zilei, dar și pentru cei care n-au avut norocul unui start sănătos în viață. Trebuie doar să te implici.

Intră pe www.ideideviitor.ro şi înscrie ideea ta! Data limită de înscriere a ideilor este 31 iulie 2014.
Mai multe detalii găseşti şi pe pagina de Facebook Philips România.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse