Iarna a revenit în forță în toată țara! Meteorologii au emis o informare de vreme rea, ninsori și vânt puternic

Iarna a revenit în forță în toată țara! Meteorologii au emis o informare de vreme rea, ninsori și vânt puternic

Această săptămână a început cu vreme rece în toată țară, iar în Capitală temperaturile au scăzut considerabil, iar în această dimineață a nins. Meteorologii anunță că vremea va rămâne în continuare destul de rece și au emis o nouă informare meteorologică.

Astfel, avertizarea meteorologică este valabilă începând de astăzi, 19 februarie, ora 22 și până mâine, 21 februarie, la ora 10. Vor fi intensificări ale vântului în sudul Banatului și în zona înaltă din vestul Carpaților Meridionali, ninsori moderate cantitativ în zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Iarna a revenit în forță în toată țara

Vântul se va intensifica treptat din cursul nopții de luni spre marți (19/20 februarie) în sudul Banatului, unde rafalele vor depăși temporar 80 km/h. De asemenea, pe crestele înalte din vestul Carpaților Meridionali, vântul va bate cu viteze în general de 65 – 75 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada.

În intervalul menționat, în zona deluroasă și montană a județelor Mehedinți și Gorj vor fi ninsori moderate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza aceste informații.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ora de vară va fi eliminată! O decizie a Parlamentului European a adoptat o nouă măsură cu majoritate de voturi

Noi reguli în bisericile ortodoxe din România! Sunt interzise desfăşurarea activităţilor artistice în lăcaşurile de cult. Ce se va întâmpla cu filmarea nunţilor şi a botezurilor

Când va începe noua emisiune a lui Mircea Radu? „A fost o experiență extraordinară'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri