Ia o înghițură din acest amestec. Îți curăță perfect sângele și intestinele

hrisca si chefir

Detoxifierea este un pas foarte important pentru sănătate, așa că fiecare dintre noi ar trebui să îl urmeze cel puțin o dată la șase luni. Prin acest proces, vei ajuta organismul să se fortifieze și să scape de toxinele acumulate, iar în acest fel va fi ferit de boli pentru mai mult timp. 

În sezonul rece, sunt frecvente răcelile și infecțiile, iar stările de somnolenţă şi lipsa de concentrare se pot datora încărcării corpului cu microbi şi toxine. Din acest motiv, este foarte important să iei măsuri și să faci o cură de detoxifiere pentru că te vei simți mult mai bine.

Trebuie să știi că există un remediu natural foarte eficient de origine rusească ce foloseşte că ingrediente principale chefir şi făină de hrişcă. Se poate spune despre chefir faptul că este un elixir al tinereții, iar făina de hrişcă posedă şi ea proprietăţi benefice pentru organism: întăreşte organismul, curăță vasele sanguine, reduce oboseala, îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi sprijină funcţia urinară, conform secretele.com. De asemenea, acest tip de făină este excelentă pentru întărirea memoriei şi îmbunătăţirea capacităţii de concentrare mai ales la persoanele vârstnice. Ba mai mult decât atât, aceasta scade tensiunea şi vindecă arterioscleroză.

Amestecul de chefir cu făină de hrişca scade glicemia, curăță intestinele şi sistemul circulator, reglează metabolismul şi funcţia pancreasului şi ajută la creşterea hemoglobinei. Iată cum trebuie să procedezi pentru a prepara această soluție extraordinară pentru detoxifiere!

Ingrediente:

  • o linguriţă de făină de hrişca
  • 100 de ml de chefir
  • miere (pentru aromă)

Mod de preparare:

Într-un castron adânc, amestecă bine făină de hrişcă cu chefirul, dar și cu o linguriţă de miere. Cel mai bine este să prepari remediul seara şi să îl ţii la frigider până a două zi dimineaţă. Preparatul trebuie consumat zilnic în loc de micul dejun timp de cel puţin 14 zile. Se recomandă să nu consumi alte alimente timp de 3 ore de la administrarea remediului. Cei care suferă de diabet, pot consuma amestecul fără să adauge miere.

În scurt timp, vei observa o schimbare în bine a stării tale generale, te vei simți altfel, nu vei mai resimți oboseala, iar tranzitul intestinal va fi îmbunătățit.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Fumătorii pasivi pot ajunge să sufere de boli mintale

Cum să postești sănătos

Cele mai frecvente cauze de infertilitate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate