Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător detectează prezența forței planetare maxime în jumătatea nordică a hărții astrale. Aspectele profesionale vor ocupa cea mai mare parte a atenției Săgetătorului în august. Planetele nu sunt favorabile casei și familiei. Acțiunile legate de casă și familie vor fi în planul secund.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător

Casa Călătoriilor și Educației este foarte puternică luna aceasta pentru nativii în Zodia Săgetătorului. Foarte benefice vor fi călătorile în străinătate în interes profesional. Săgetătorul va fi, de asemenea, interesat de spiritualitate și de dezvoltarea cunoașterii, pe baza unor studii academice.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător anticipează atingerea apogeului în activitatea profesională pe data de 23 august. Progresul în afaceri – acolo unde este cazul – va fi, de asemmenea, extraordinar luna aceasta. Vei avea susținerea prietenilor pentru dezvoltarea ta profesională. Aceasta se va produce în legătură cu o călătorie și / sau niște studii noi.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător: BANI

Deplasarea lui Saturn va aduce schimbări majore în statusul financiar al nativilor în Zodia Săgetătorului. Dacă ai o afacere, vei negocia cu clienți din străinătate și îți vei extinde operațiunile peste graniță. Profitabile vor fi investițiile în metale prețioase și în industria divertismentului. Chiar dacă nu vei investi direct, într-un fel sau altul, succesul tău financiar se va lega de unul dintre aceste domenii.

Câștigurile Săgetătorului vor fi însemnate în luna august, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. Nu exagera cu generozitatea față de prietenii tăi! Tinzi să acorzi mai mult decât este cazul și să depășești așteptările rezonabile cu privire la cadouri și recompense.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Din cauza lui Mercur retrograd, primele două săptămâni ale lunii august nu sunt favorabile dragostei și relațiilor. Această perioadă este potrivită pentru clarificarea accepțiunii tale asupra dragostei.

Mișcarea lui Mercur te va face să-ți schimbi atitudinea de multe ori în decursul lunii. Vei căuta legături romantice cu diferite tipuri de persoane și în diferite feluri. Este o perioadă în care îți vei redefini compatibilitatea cu potențialii parteneri.

După data de 17, atât Venus cât și Jupiter vor avea aspecte benefice pentru dragoste. Dragostea va începe să te caute ea pe tine și vei avea întreg sprijinul din partea prietenilor și cercurilor sociale. Este posibil chiar să-ți găsești sufletul pereche printre prietenii vechi.

De asemneea, este posibil să te îndrăgostești în călătoriile tale profesionale sau la studii.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2017 pentru Săgetător nu notează nimic deosebit pentru luna care urmează. Sănătatea ta va fi în parametri normali. Având în vedere perioada încă toridă, nu uita să te hidratezi suficient și să te ferești de soarele intens de la prânz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro