Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn observă aglomerarea forțelor planetare în partea de nord a horoscopului.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn

Casa Carierei va deseobit de puternică luna aceasta, iar cea a Familiei, mult mai slabă. Prezența planetelor Venus și Jupiter în Casa Carierei tale v îmbunătăți situația ta profesională în luna august.

Familia și aspectele emoționale vor face un pas în spate pentru perioada care urmează.

Planetele se află în număr egal în jumătatea vestică și cea estică a hărții tale astrale. În consecință, vei avea de echilibrat tendințele de independență și inițiativă privată cu necesitatea de adaptare și colaborare.

Raporturile se schimbă frecvent în cursul lunii august și soluțiile depind de abilitatea ta de adaptare.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Luna august este excelentă din punct de vedere profesional pentru Capricorni. Dezvoltarea carierei va fi excepțională. Va trebui să depui mult efort, dar acesta va fi recunoscut și apreciat de management. Te poți aștepta la promovare, la schimbarea statutului profesional, dar și la recompensă materială. Toate acestea întrunesc condițiile optime de concretizare după data de 17. Problemele cu autoritățile se vor rezolva fără mari emoții.

Dezvoltarea carierei tale va fi susținută și de membrii familiei. Dacă frecventezi o asociație religioasă sau caritabilă, aceasta va avea, de asemenea, o contribuție la realizările tale profesionale.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn: BANI

Din punctul de vedere al banilor, perioada care urmează este una delicată, deoarece lipsește susținerea planetară. De vreme ce banii nu te vor da afară din casă, nu vei pierde timpul cu shopping sau petreceri. Te vei dedica construirii pentru o perioadă viitoare. Vei avea răgaz să planifici și să elaborezi strategii legate de veniturile ce vor veni ca urmare a realizărilor tale profsionale.

Situația financiară se va îmbunătăți după data de 23. După această dată, este posibilă o călătorie de interes profesional. Cu ocazia aceasta, îți vei lărgi cercul de relații și asta, în viitor, se va dovedi profitabil.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În ciuda aspectelor planetare nefavorabile și a lui Mercur retrograd, dragostea Capricornului în luna august este foarte palpitantă.

Relațiile curente au șanse de permanentizare. Imixtiunile familiei pot fi o sursă de stânjeneală în parteneriatul tău romantic.

Luna aceasta este favorabilă pentru a planifica o sarcină. Și asigură-te că nu-ți dai întâlnire cu un loser! Fii atentă la compatibilitatea în dragoste și la potențialul noii relații!

Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2017 pentru Capricorn nu semnalează nimic alarmant legat de starea sănătății tale. Vei fi într-o formă bună care poate fi încă îmbunătățită prin hidratare corespunzătoare și evitarea expunerii prelungite la soare. Regimul alimentar ar trebui să fie mai bogat în fructe și legume și mai sărac în carne și grăsimi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop