Sobolan

Caracteristici generale Sobolanul este admirat in cultura asiatica pentru spiritul lui ager si pentru puterea de a acumula si de a pastra lucruri de valoare. Atat in China, cat si in Japonia, sobolanul este considerat un simbol al norocului si al bunastarii. Inteligent si spiritual, posesor al unui bun gust, acest semn isi etaleaza stilul la fiecare pas. Sarmul sau natural si purtarea agera dar in acelasi timp nostima a Sobolanului face din acesta un prieten atragator pentru toti ceilalti. Sobolanului ii place sa stie cine este de partea sa si isi va trata cei mai loiali prieteni intr-un mod protectiv si generos.

In spatele zambetului dulce, insa, Sobolanii isi vad cu grija de propriile lor interese in care, de obicei, pot fi situati pe primul loc banii. Lacomia poate deveni o problema in acest caz, daca Sobolanul nu este atent sa-si pastreze o limita in toate prioritatile sale. Farmecul Sobolanului si atitudinea sa persuasiva ii stau de multe ori la indemana. Desi in majoritatea cazurilor Sobolanii sunt cautatori de comori, ei pot fi deosebit de generosi cu cei apropiati, prieteni si rude care si-au dovedit loialitatea de-a lungul timpului. De multe ori, ei pot fi perceputi ca avand un temperament vulcanic si o limba ascutita, dar niciodata nu va spune cineva despre un Sobolan ca ar fi badaran sau nesimtit. Contradictia verbala constituie o adevarata placere pentru Sobolan, un semn pe care toti oamenii din jurul lui vor invata rapid sa-l iubeasca sau sa-l urasca.

Sobolanilor le place sa priveasca din afara, fara a se amesteca in anumite probleme. Le place sa caute tot timpul noi informatii pe care le vor depozita cu grija pentru o folosire ulterioara. Aceasta zodie in permanenta curioasa primeste provocarile ca pe o modalitate de se pastra in forma.

O lectie importanta pe care o poate primi sobolanul este sa invete sa-i considere pe altii deasupra propriei lor persoane. Daca Sobolanii devin constienti de propria valoare si concluzioneaza ca in viata lor ar mai fi loc si pentru altii, atunci acestia au sanse foarte mari de a gasi adevarata fericire.

Polaritate Yang

Element Apa

Piatra pretioasa Granat

Culoare Negru, Alb, Rosu

Corespondent in zodiacul european Sagetator

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor