Dragon

Caracteristici generale Dragonul este altruist, inteligent si tenace, stie exact ce vrea si este hotarat sa obtina acel lucru. Dragonii poseda un farmec natural cu care ii influenteaza pe cei apropiati si de multe ori aceasta caracteristica ii aduce in mijlocul atentiei in anumite adunari. Semnul acesta poate fi considerat intr-adevar binecuvantat pentru ca Dragonii sunt considerati foarte norocosi in dragoste.

Ego-ul Dragonului sta de multe ori in drumul sau dar chiar si asa, creatura aceasta magnifica este foarte priceputa in a initia proiecte sau a tine trupele motivate. Conform parerii Dragonilor, e dreptul lor natural de a conduce pentru ca, la drept vorbind, cine ar putea sa faca acest lucru atat de sigur si atat de bine?

La cat de norocosi sunt, dragonii au toate sansele de a acumula bogatie materiala pe parcursul vietii lor, desi banii nu sunt principala lor motivatie. Ei isi doresc puterea si cred cu tarie ca o merita. Ei sunt foarte oportunisti, mereu in cautarea unui mod de a-si consolida forta pe care o detin. Un Dragon slabit, pe de alta parte, este o fiinta trista care nu stie sa accepte infrangerea in niciun fel.

Rolul liderului este singurul pe care Dragonul il doreste, mai mult pentru ca, din aceasta pozitie, el poate da ordine si poate supraveghea totul de la inaltimi. Ei construiesc deopotriva si scari solide, constientizand instinctiv ce le trebuie pentru a se mentine la inaltime. Nu e bine sa traversezi prin fata Dragonului pentru ca animalul asta stie sa scuipe flacari. Ar fi bine daca Dragonii ar invata sa fie mai flexibili si sa aiba mai multa compasiune si toleranta pentru cei din jur. Daca Dragonii ar reusi sa contrabalanseze gustul succesului cu atentia pentru lucrurile marunte, viata lor ar fi mult mai buna.

Polaritate Yang

Element Lemn

Piatra pretioasa
Ametist

Culoare Auriu

Corespondent in zodiacul european Berbec

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor