Capra

Caracteristici generale Acest semn creativ si ezoteric are nevoie de foarte mult timp la dispozitie pentru a-si hrani propria spiritualitate. Sunt mandri de propria lor judecata, pe care alte semne cu o gandire lineara o pot intelege mai greu. In zodia aceasta apar de obicei foarte multi artisti, fiind o zodie potrivita pentru toate tipurile de indeletniciri care permit o libertate mare de gandire. La polul opus, se poate spune ca acest semn nu este foarte organizat si nici foarte materialist, gasind bogatii de cele mai multe ori in propria luiimaginatie. In dragoste, Caprele pot darui destul de mult.

Poate din cauza temperamentului artistic, Caprele se simt de obicei nesigure, mai ales cand nu simt apreciere puternica din partea celorlalti. Din acest motiv, ele se descurca mai greu intr-o relatie, fiind lovite cateodata de un acces de anxietate. Caprele au nevoie de multa dragoste, ajutor si confirmari constante din partea partenerilor. Daca o relatie este marcata de conflicte, Capra se va retrage din aceasta, ori intr-un mod fizic, ori prin intermediul imaginatiei sale puternice.

Daca relatia merge bine, Capra va impartasii partenerului care sunt aspiratiile si nevoile sale si poate deveni chiar insistenta pe acest plan. Asta nu inseamna ca nu va oferi la fel de mult pe cat primeste, din contra, Capra va incerca mereu sa indeplineasca fiecare dorinta a partenerului. Infatisarea este foarte importanta pentru Capre si, de aceea, ele petrec foarte mult timp aranjandu-se si pozand in diferite ipostaze.

Caprelor le-ar fi mai bine daca ar invata sa se relaxeze si sa-i lase si pe ceilalti sa conduca, in anumite momente. Daca ele pot invata sa fie sigure de loialitatea celor apropiati, viata le va fi mult mai usoara.

Polaritate Yin

Element Foc

Piatra pretioasa Smarald

Culoare Bleu

Corespondent in zodiacul european Rac

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor