Caine

Caracteristici generale Cainii sunt loiali, credinciosi, onesti si se conduc dupa un cod moral foarte strict. Acestui semn ii este foarte greu sa aiba incredere in ceilalti, desi el este demn de incredere in cea mai mare parte din timp. Cainele este un prieten discret si loial si este un excelent ascultator.

Cainii pot fi si foarte dogmatici, pe alocuri. Ei prefera sa ocoleasca sueta de zi cu zi sau glumele nevinovate intre prieteni, pentru a se canaliza pe scopuri mai serioase. Atitudinea incapatanata a Cainelui iese cateodata la iveala, acesta pierzandu-si rapid calmul, mai ales atunci cand miza este una serioasa. Cainele poate fi foarte temperamental iar viata lui poate fi punctata de diverse izbucniri emotionale. Aici, pentru a-si recupera calmul, el trebuie sa fuga cat mai departe, singur, pentru a-si recapata calmul. Problemele apar, in general, datorita fricilor irationale pe care Cainele le poseda, care se pot transforma in adevarate anxietati si care, la randul lor, pot rani adanc sentimentele lui. Acest semn deosebit de sensibil trebuie sa se apropie de ceilalti, din cand in cand, si sa invete treptat sa aiba incredere in ei.

Natura vizionara a Cainelui face din acesta un excelenta businessman. Referitor la dragoste, Cainele isi gaseste cu greu perechea. Acestia pot fi foarte tematori in procesul dragostei, incat ajung sa-si streseze foarte mult partenerii. In orice imprejurare, Cainele este fericit daca este i se cere o implicare fizica; acasa sau la serviciu, neobositul Caine va construi mereu ceva nou sau va face ordine in lucruri, doar pentru a simti ca face ceva.

Cainii trebuie sa invete sa-si controleze fricile irationale si sa-si mai reduca asteptarile pe care le au de la ceilalti, care de multe ori ajung sa ii indeparteze pe cei dragi.

Polaritate Yang

Element Metal

Piatra pretioasa Diamant

Culoare Bleumarin

Corespondent in zodiacul european Balanta

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor