Bivol

Caracteristici generale Bivolii sunt foarte muncitori si metodici, ei pronuntandu-se de obicei pentru abordarea unor proiecte pas cu pas, pierzandu-si rareori scopul din vedere. Sunt genul de muncitori care nu obosesc niciodata, orientati tot timpul spre detalii si au convingerea ferma ca lucrurile bune se fac din prima.

Lumea poate considera Bivolii ca fiind mult prea seriosi si incapabili de a se relaxa. Acest caracter tinde sa-l transforme pe Bivol intr-un introvertit, atunci cand acesta se afla intr-o multime. Pentru a inrautatii lucrurile, Boi nu sunt deloc deranjati de parerile sau judecatile altora si prefera sa faca doar ceea ce le place.

In spatele chipului sau calm, insa, Bivolul simte din cand in cand singuratatea si imposibilitatea de a comunica cu ceilalti. Prietenii si rudele ii ofera de obicei confort, chiar daca acestia nu intuiesc de fiecare data nevoile si dorintele Bivolului. Ca iubit, prieten, membru al familie sau coleg, Bivolul poate fi un camard de nadejde, puternic, tandru, protectiv, pe care te poti baza oricand.

In lume, insa, Bivolul tinde sa fie incapatanat, dogmatic, genul de om care nu stie ce inseamna sa dai inapoi. Bivolul este inteligent, demn de incredere, grijuliu si corect. De aceea, atunci cand ai nevoie de un sfat impartial si bine gandit, apeleaza la un Bivol.

O lectie pentru maretul Bivol ar fi aceea din care ar invata cum sa-si depaseasca conceptia care il tine departe de oameni. Daca Bivolii pot invata sa-si aprecieze propriile lor virtuti, vor face loc in inima lor si pentru altii.

Polaritate Yin

Element Apa

Piatra pretioasa Onix

Culori Galben, bleu

Corespondent in zodiacul european Capricorn

Compatibilitati cu alte zodii

Foto: Dreamstime

Loading...
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor