Horoscop Urania: 10 – 14 ianuarie

Horoscop Urania: 10 – 14 ianuarie. Mercur se pregărește să intre în mișcare retrogradă.

BERBEC

Stare de spirit schimbătoare, atitudinea Berbecilor față de evenimente și oameni modificându-se frecvent sub influența unor informații și comentarii care, de cele mai multe ori, vor conține date inexacte, exagerări, erori de interpretare sau de formulare, ceea ce îi va obliga pe Berbeci să facă o adevărată pendulare între prima impresie și retractarea sau corectarea ei după ce se vor fi informat și vor fi verificat despre ce este vorba cu adevărat.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

TAUR

Nativii pot evalua greșit o situație, lăsându-se încântați și păcăliți de tertipurile unor persoane care vor să le vândă un obiect și să-i convingă să facă o plată sau o cumpărătură de care, în realitate, nu au nevoie ori care conține un viciu de calitate și de funcționare. Nativii își vor disputa dreptul asupra unui bun sau asupra unei cote de câștig dintr-o moștenire, participare, avantaj colectiv.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

GEMENI

Stres interior născut din informații care neliniștesc sau redeschid suferințe mai vechi, enigme și nedumeriri nerezolvate ori care abia acum îi vor pune serios pe gânduri cu privire la adevărata motivație a întâmplărilor care au avut o influență asupra crezurilor și convingerilor personale, precum și a deciziilor asupra cărora câte un nativ se va îndoi de logica și de oportunitatea lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

RAC

Între 10 ianuarie, după ora 16:47, și zorii zilei de 13 ianuarie, relația unui nativ cu un prieten sau cu un grup în cadrul căruia desfășoară o activitate ar putea fi tulburată de o chestiune bănească ce „nu-i pică bine': Racii vor avea senzația de exagerare, de forțare a mâinii.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

LEU

Posibile neînțelegeri cu un prieten, divergențe de opinie, de interes ori de fel de a pune în aplicare un proiect comun cu mai mulți apropiați. Leul ar putea constata că este dezinformat, că se încearcă păcălirea sau scoaterea lui din joc prin artificii: bârfe, punerea în vină pentru chestiuni ireale sau răstălmăcite, de unde și fireasca vehemență pe care o va avea acesta în ripostele sale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

FECIOARA

Bârfe, zvonuri, ironii, acuzații, ipostaze care nu-l avantajează pe cel născut în Fecioară, care se va vedea nevoit să facă precizări, să dea explicații sau dezmințiri; la rândul lui, și el poate greși, stârnind comentarii critice din partea asistenței sau nemulțumirea colaboratorilor și a subordonaților.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

BALANȚĂ

Posibile momente de confuzie sau derută pe fondul unor informații destabilizatoare pe care Balanțele ar trebui să le verifice; sunt motive astrale pentru a intui că, în acest sector, vor fi posibile dezinformările, informațiile trunchiate, răstălmăcirile, denaturarea adevărului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

SCORPION

Dezordine în plan financiar, informații inexacte, dialoguri bazate pe date imprecise, tentative de a-l înșela pe nativ, complicații fiscale în relația Scorpionilor cu instituțiile de resort.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

SĂGETĂTOR

Răstimp mai puțin indicat pentru întâlniri, dialoguri, negocieri, explicații, demonstrații, exprimare a unor nemulțumiri pentru că, din punct de vedere astral, momentul îi va împinge pe cei care vor formula niște pretenții să o facă în mod strident, insuficient argumentat, cu „scăpări nervoase' sau, invers, vor primi refuzuri nepoliticoase și replici ostile, de multe ori, „pe-alături cu drumul'.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

CAPRICORN

Starea de sănătate va fi marcată de instabilitate, de capricii, de indispoziții trecătoare, de reacții intolerante față de felul în care se profilează posibilele conflicte la locul de muncă (șicane, mici sabotaje, bârfe, turnătorii, lipsă de loialitate, gesturi menite să-i pună în dificultate pe nativi, învinuiri nefondate).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

VĂRSĂTOR

Un noian de evenimente, modeste ca semnificație, dar enervante (întârzieri, neconcordanțe, înțelegerea greșită a unui mesaj), pot crea pretextul pentru un dialog încordat, pentru replici și ironii care nu sunt bine primite, pentru observații critice și generalizări abuzive. Pe de altă parte, hiper-reactivitatea nativilor va amplifica aceste „mărunțișuri', transformându-l, pentru moment, într-o persoană care exagerează și nu se poate calma sau nu vede evidența și esența lucrurilor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

PEȘTI

Între 13 ianuarie, după ora 05:08, și 14 ianuarie, stare de enervare specifică unui moment de dezorganizare în casă și în gospodărie care poate pleca de la o disfuncție locativă sau de la o tulburare relațională.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 8 – 14 ianuarie

Citește și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop