Unde fugim de-acasă în weekend? Șoimul

Unde fugim de-acasă în weekend? Șoimul

Duminică, 17 februarie, ora 20:00, Teatrul InDArt

Da, credem că iubirea e frumos să o trăim și să o sărbătorim în fiecare zi a existenței noastre, iar o piesă de teatru ce răscolește emoții și ne înfățișează o poveste de dragoste ieșită din comun, este activitatea ideală pentru o seară în doi.

Descriere piesă: O poveste de iubire plină de emoție și învățături între un soldat și o țigancă din Spania, anii 1800, când țara se afla în război. O suită de povestiri despre iubire și despre dragoste ne vor transpune intr-o lume fantastica unde alegoria e ingredientul de baza. Muzica si dansul se imbina ca într-o poveste de Crăciun lăsând ca speranța și iubirea să fie singurele care contează într-o epocă de mult apusă și nu numai!

DISTRIBUȚIE: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Mihai Hurduc

Compoziție muzicală: Daniel Simion

Coregrafie: Krista Sandu

Concepția artistică: Bogdan Gagu

Bilete online pe http://bit.ly/teatrulindart prin SMS la nr-ul de telefon: 0724.304.593 sau cumpărate de la locația InDArt (Colței 44) de luni până duminică între orele 12:00-20:00.

Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi achiziționate doar de la intrare cu rezervare în prealabil.

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

OFERTĂ: Cumpără 1 bilet și primești unul gratis, pentru ca tu și perechea ta să vă bucurați de teatru (în limita locurilor disponibile și doar cu rezervare în prealabil sau prin achiziționarea biletelor de la locația noastră).

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber