Gina Pistol și Smiley, izolați împreună. Gina Pistol: „Nu-mi lipsește nimic”

Artistul Smiley (36 de ani), pe numele său real Andrei Maria, și iubita lui, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol (38 de ani), și-au confirmat relația abia la sfârșitul anului trecut, după aproape doi ani de când deja formau un cuplu.

Gina Pistol și Smiley, izolați împreună. Gina Pistol: „Nu-mi lipsește nimic”

Prezentatoarea de televiziune și solistul locuiesc împreună. Recent, pe o platformă de socializare, cântărețul a filmat un videoclip live în care a avut-o drept invitată pe partenera lui.

„Ce te enervează cel mai tare la colegul tău de izolare?”, și-a întrebat Smiley iubita. „Sunt acasă, te aștept să vii.

Credeam că mă suni așa să vezi ce mai fac. Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc.

Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam”, a răspuns Gina Pistol, potrivit Verdict.ro.

„Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider.

Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi? Te iubesc! Hai acasă!”, a adăugat prezentatoarea, potrivit aceleiași surse citate anterior.

Gina Pistol: „Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc”

După ce la sfârșitul lunii septembrie, într-un interviu oferit în exclusivitate revistei Unica, Smiley a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu Gina, celebrul cuplu pare a nu se mai feri de camerele de fotografiat.

„Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt.

Câteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva, și aștept și o văd, hop, pac!

Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant … și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic”, a spus amuzat artistul, pentru Unica.ro.

La rândul ei, Gina a vorbit despre povestea lor de dragoste într-un interviu oferit revistei Elle România, la începutul lunii octombrie a anului trecut.

„Este o relație normală. O relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. (…) Suntem doi oameni care sunt ei. Sunt sinceri. Și care se iubesc.”

Foto: Instagram

Citește și:

Tatăl Deliei nu își poate continua tratamentul medical din cauza pandemiei de coronavirus: „Are dureri”

Corina Caragea, despre decizia de a deveni mamă: „Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață”

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete