Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Gina PistolSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Gina Pistol (38 de ani) este gazda mult iubitului show TV Asia Express. Într-un interviu oferit recent revistei VIVA!, Gina a vorbit despre dificultățile pe care ea și echipa de producție le-au întâmpinat în timpul filmărilor competiției.

Gina Pistol, despre experiența din Taiwan: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

„O problemă pentru noi, cei din echipă, a fost mâncarea. Concurenții încercau să se descurce cu ce primeau de la gazdele la care înnoptau, însă noi primeam mâncare de la catering zilnic.

Și nu cred că vă puteți imagina, dar, timp de o lună de zile, am primit maxim 3-4 feluri de mâncare și cel mai des, în Filipine, pui prăjit cu orez.

Fiind mereu pe drum, cu programul stabilit, nu aveam nici timp să ne cumpărăm ceva și, mai ales, nici nu aveam de unde.

Pentru că toate jocurile desfășurate, toate probele, erau în general departe de marile orașe. Apoi, în Taiwan, ne-am confruntat cu o altă problemă.

Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză, iar toate meniurile din restaurante erau scrise în chineză! Și când spun deloc, gândiți-vă că nu fac diferența între Yes și No!”, a spus Gina.

„Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. (…)

Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită.

Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult!

Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile.

Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au.

Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare imposibilă este fix cea a cazării”, a declarat mai Gina Pistol, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Artista Katy Perry și actorul Orlando Bloom au dezvăluit sexul copilului pe care îl vor avea împreună

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete