Tatăl Deliei nu își poate continua tratamentul medical din cauza pandemiei de coronavirus: „Are dureri”

Tatăl Deliei Matache (38 de ani) are grave probleme de sănătate, iar, din cauza limitărilor impuse de pandemia de coronavirus, acesta nu își poate continua tratamentul. Recent, mama solistei, Gina Matache, a oferit mai multe detalii referitoare la stare acestuia.

Tatăl Deliei nu își poate continua tratamentul medical din cauza pandemiei de coronavirus: „Are dureri”

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu … Suntem legați de mâini și de picioare. Ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri.

Este o boală autoimună. Și e greu când te uiți la om și să nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a declarat Gina Matache, într-un interviu pentru Antena Stars, potrivit Spynews, citează Libertatea.

„El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă.

Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută.

Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată, va fi în siguranță”, a mai adăugat aceasta.

Delia și soțul ei s-au alătură eforturilor de ajutorare generate de pandemia de coronavirus

Delia și soțul ei, managerul Răzvan Munteanu, s-au alăturat eforturilor de ajutorare a persoanelor infectate cu virusul COVID-19, precum și a medicilor care luptă pentru a le salva acestora viețile.

Perechea nu a dorit să facă publică suma exactă, dar a precizat că donațiile lor nu se vor opri aici.

„Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri, prin firmele în care suntem acționari.

Donații de ordinul zecilor de mii de euro și, cu siguranță, vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate”, a spus Delia, într-un clip publicat pe Instagram, potrivit OK! Magazine.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 1,858,789 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 114,698 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 6,300 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 852 s-au vindecat, iar 318 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete