Corina Caragea, despre decizia de a deveni mamă: „Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață”

Corina CarageaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste și prezentatoare de știri sportive din țara noastră.

Recent, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Corina a atins două subiecte delicate despre care este deseori întrebată, căsătoria și decizia de a deveni mamă.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol.

Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit.

Căsătoria nu este pentru mine în categoria „realizări”. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a declarat Corina Caragea, pentru VIVA!.

Corina Caragea, despre decizia de a deveni mamă: „Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață”

„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt.

Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri. Eu nu consider că ești „împlinit” atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil.

Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii.

Nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață”, a încheiat Corina.

În prezent, Corina formează un cuplu cu Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Cum decurge viața Lidiei Buble și a lui Răzvan Simion în izolare? „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Alina Pușcaș și fiica ei Iris seamănă ca două picături de apă: „Minunea numită Genetică”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete