Gestul surprinzător făcut de Prinţul Harry pentru Meghan Markle, în seara dinaintea nunţii

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este, fără îndoială, cel mai discutat și analizat eveniment din această perioadă. Detaliile nunții regale au fost comentate de o mulțime de publicații de pe tot globul.

S-a aflat că în seara dinantea nunții, Prințul Harry a făcut un gest foarte romantic pentru aleasa inimii lui. Chiar dacă buchetul miresei a pregătit de un specialist, Prințul Harry a fost cel care a ales florile, conform thesun.co.uk. Ba mai mult decât atât, se pare că mirele a cules florile, pentru buchetul de mireasă al soției sale Meghan Markle.

Gestul surprinzător făcut de Prinţul Harry pentru Meghan Markle

„Prinţul Harry a cules cu mâna sa mai multe flori, din grădina Palatului Kensington, pentru a fi prinse în buchetul miresei, o creaţie Philippa Craddock', a dezvăluit Palatul, într-o declaraţie publică.

Buchetul lui Meghan Markle a fost realizat din flori de nu-mă-uita, preferatele Prinţesei Diana. Au fost alese special pentru mama mirelui şi au fost incluse în aranjament în memoria sa.

Pentru a vedea mai multe imagini deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Iulia Albu a criticat piercingul nazal pe care l-a purtat mama lui Meghan Markle la nunta regală: „Să enumerăm momentele de moarte clinică a modei'

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție publică după nunta regală. Ce schimbare de stil a făcut ducesa de Sussex?

Regina Elisabeta a II-a a purtat o ținută spectaculoasă la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce semnificație au culorile pe care le-a ales?

Meghan Markle, surpriză pentru Kate Middleton chiar în ziua nunții. Ce cadou i-a făcut cumnatei sale?

Ce spune chirurgul estetician Oana Vlăsceanu despre Meghan Markle? Are sau nu ducesa de Sussex intervenții estetice?

Cum arată primele imagini oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle? Ședință foto emoționantă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete