Iulia Albu a criticat piercingul nazal pe care l-a purtat mama lui Meghan Markle la nunta regală: „Să enumerăm momentele de moarte clinică a modei”

Nunta Prințului Harry cu fosta actriță americancă Meghan Markle a făcut furori pe întreaga planetă și este, fără îndoială, cel mai mai discutat eveniment al anului. Nu doar ținutele mirilor au fost atent analizate, dar și cele ale invitaților.

Iulia Albu a publicat pe site-ul său un material în care a comentat piercingul nazal pe care l-a purtat mama miresei la nunta regală.

Iulia Albu a criticat piercingul nazal pe care l-a purtat mama lui Meghan Markle la nunta regală

„Dacă ar fi să enumerăm momentele de moarte clinică a modei de la Nunta Regală, cu siguranță, un loc de cinste l-ar avea piercingul nazal al mamei lui Meghan, un lucru extrem de frivol și nepotrivit, mai ales într-un context atât de strict,' a scris Iulia Albu, pe site-ul ei iuliaalbu.com.

De asemenea, celebrul designer nu a ezitat să admire rochia pe care a purtat-o soția lui George Clooney.

„Urmează multe, multe, apariții de-a dreptul înfiorătoare și o rază de soare personificată de Amal Clooney care a avut, cu siguranță, cea mai bună ținută și la propriu și la figurat. Rochia sa galbenă și pălăria în aceeași nuanță au pus în valoare, excelent, fizionomia ei exotică, iar respectarea protocolului este completă, întrucât doamna Clooney a avut grijă să-și acopere umerii, chiar dacă și-a dezvelit brațele. Această regulă de a avea umerii acoperiți este una de neîncălcat la nunțile regale și evenimentele de același calibru, în general,' a mai spus Iulia Albu.

Nici ținuta Reginei Elisabeta a II -a și a miresei Meghan Markle nu au scăpat neobservate de creatoarea de modă.

„Să ne întoarcem puțin la nunta regală și mai ales la apariția Reginei care, din punctul meu de vedere, a fost extrem de ternă și de previzibilă. Iarăși verde și o rochie extrem de urâtă, mult mai potrivită pentru zi. În asemenea situații chiar nu contează cât de nobil ești, atâta timp cât nu ai un stilist pe măsură. Nu vă închipuiți că Regina ar trebui să apară cu o farfurie zburătoare pe cap sau îmbrăcată în 5 cămăși, însă consider că lucrurile ar fi putut sta mult mai bine decât s-a întâmplat.

A purtat… sau nu a purtat? Ciorapi, desigur. Acest mic amănunt a scăpat aparent tuturor, dar toți banii merg pe cea de-a doua variantă. Nu a purtat ciorapi, a ales o pereche de pantofi extrem de ieftini de la Aquazzura. Un coc messy, un pantof clasic și o rochie albă simplă. Meghan Markle va schimba, cu siguranță, felul în care oamenii văd Monarhia, pentru că imaginea de cuplu, a sa și a lui Harry, este una extrem de atipică. Cei doi par sincer îndrăgostiți,' a completat Iulia Albu, pe site-ul său.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe data de 19 mai, la Capela St. George de la Castelul Windsor. Evenimentul a fost organizat cu mare fast și a fost urmărit de milioane de oameni de pe tot globul.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Costurile nunţii regale a prinţului Harry cu Meghan Markle au fost mai mari decât cele ale căsătoriei Ducelui şi Ducesei de Cambridge

Ce cadou a dăruit Familia Regală a României mirilor Prințul Harry și Meghan Markle? Reprezintă un omagiu adus folclorului și tradițiilor românești

Parada pălăriilor la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce modele au impresionat?

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt, oficial, soț și soție! Cei doi au plecat de la capela St. George. Imagini cu primul sărut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati