Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție publică după nunta regală. Ce schimbare de stil a făcut ducesa de Sussex?

La doar câteva zile de la nunta care a captat atenția unei lumi întregi, Meghan Markle și prințul Harry au apărut pentru prima oară în public ca ducele și ducesa de Sussex. Dacă în cazul prințului Harry nu există schimbări ce țin de aspect, în ceea ce o privește pe Meghan Markle, aceasta pare că a început să adopte un nou stil.

Ducele și ducesa de Sussex au participat la un eveniment dedicat prințului Charles, cei doi luând astfel decizia de a-și mai amâna câteva zile luna de miere. Chiar dacă prințul Charles împlinește 70 de ani în luna noiembrie, evenimentul organizat ieri a fost în cinstea activităților pe care acesta le-a desfășurat de-a lungul timpului.

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție publică după nunta regală

Meghan Markle și prințul Harry s-au întors la Londra și au participat la recepția dedicată prințului Charles. Așa cum era de așteptat, toate privirile au fost ațintite asupra lor, iar cei atenți la detalii au putut observa o mică schimbare de stil în ceea ce o privește pe ducesa de Sussex. Prima apariție în public a lui Meghan Markle ca ducesă de Sussex a arătat că aceasta este mai mult decât pregătită să respecte regulile impuse de protocolul regal și să își îndeplinească atribuțiile care vin la pachet odată cu titlul de ducesă.

Dacă până acum celebrul “messy bun” era coafura la care Meghan Markle apela de fiecare dată când își făcea apariția în public, de această dată, ducesa de Sussex a optat pentru un coc mult mai bine finisat. Această coafură a fost completată de o pălărie elegantă, de culoare roz. Ținuta pe care ducesa de Sussex a ales să o poarte a pus încă o dată accentul pe simplitate și rafinament, rochia simplă și într-o nuanță foarte deschisă de roz punându-i în valoare silueta.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Lidia Buble, jurat în cadrul unei emisiuni de talente: Sper să fac față emoțiilor din cadrul concursului'

Meghan Markle, surpriză pentru Kate Middleton chiar în ziua nunții. Ce cadou i-a făcut cumnatei sale?

Ce spune chirurgul estetician Oana Vlăsceanu despre Meghan Markle? Are sau nu ducesa de Sussex intervenții estetice?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete